Hur man laddar ATV på en Trailer

Laddar ATV på en släp släpvagn är rätt en av de viktigaste sakerna en ATV ägare kan veta. Oavsett ATV modell eller släpvagn, är lastning och säkring processen densamma. Rätt balans krävs för att se till att släpet har en jämn belastning. Styret och bakaxel på varje ATV är de fästpunkterna. Saker du behöver
bogserfarkosten ramper
Laddar
Tow remmar
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka dragfordonet till kontakten armen på släpvagnen . Koppla vagnen till dragkroken och lås den med hjälp av snäpplås på släpet kontakten arm.
2

Placera lasten ramper på bakkanten på släpvagnen hjulet längd isär. Kör en ATV på släpvagnen så nära sidoskena som möjligt.
3

Justera ramper och köra annan ATV på släpvagnen på den motsatta sidan. Om det finns fler ATV, kör dem på vagnen så att du har två rader av ATV.
4

Ladda ramperna till släpvagnen. Anslut en rem till varje styre på en av ATV. Anslut den motsatta änden av banden till de fästpunkter på släpet golvet. Spänn banden tills de främre stötdämpare komprimera.
5

Anslut en rem på varje sida av bakaxeln. Anslut de motsatta ändarna av banden till de fästpunkter på släpet golvet. Spänn banden och upprepa för andra ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118104.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.