Så här kontrollerar Power Inverter på ett Travel Trailer

En resa släpvagn är en fristående sommarlägret för långa utflykter eller för korta stallar. När parkerad i ett primitivt område med ingen elektricitet, kan vagnens 12-volts tillbehör (t.ex. belysning och vattenpump) verka på ett begränsat underlag med vagnens batteri. Men för att inte skada dessa 12-volts tillbehör, omvandlar din släpvagn makt inverter 110-volts växelström till 12 volt likström när släpvagnen är kopplad till en extern strömkälla. Den växelriktare håller även släpets batteriet laddas när fordonet är ansluten till extern ström eller till dragfordonet. Om omriktaren är felaktig, kommer dina tillbehör inte att kunna fungera. Saker du behöver
Skiftnyckel
Säkring avdragare (tillval) katalog Reservsäkringar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Hitta din vagnens batteri, vanligtvis på framsidan av trailern på tungan. Ta bort batteriluckan genom att lossa nylonremmen och lyft bort locket. Ställ luckan åt sidan. Koppla bort batterikabeln från batteriets minuspol genom att lossa klämman med en skiftnyckel vände i moturs riktning. Lyft kabeln från terminalen och skjut den åt sidan.
2

Anslut din släpvagn till en extern strömkälla genom att koppla trailern tunga svarta nätsladden i ett elektriskt uttag.

3

Styr din 12-volts släpvagn tillbehör. Aktivera belysningen inne i husbilen. Öppna en vattenkran och lyssna för vattenpumpen att slå på. Om alla dina tillbehör fungerar som vanligt, är din inverter fungerar normalt.
4

Lokalisera strömriktare genom att kontrollera bruksanvisningen för släpet. Se till att omriktaren kylfläkten fungerar som det håller omriktaren från överhettning.
5

Kontrollera säkringarna i säkringsskåpet ligger nära omriktaren om vissa tillbehör inte fungerar. Dra den drabbade säkringen mot en säkring avdragare och ersätta den med en av samma strömstyrka om det verkar blåst.
6

Koppla släpet från den externa strömkällan och stuva nätsladden. Byt ut batteriet terminalen på den negativa terminalen och dra åt klämman i medurs riktning med en skiftnyckel. Sätt tillbaka batteriluckan och dra åt remmen nylon anläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117567.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.