Hur vill kolla Transmission Fluid i en 680 Rincon

En Honda Rincon 680 är en 679cc 4x4 terränggående fordon (ATV). Överföringen på denna ATV är placerad mot baksidan av motorn. Mätstickan, som du kommer att behöva dra ur transmissionen för att kontrollera nivån transmissionsolja, ligger på högra nedre sidan av transmissionen. Detta är ett enkelt jobb som vem som helst kan göra. Saker du behöver
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Starta Honda Rincon 680 motor och låt den värma upp i ca 10 minuter. Kör Rincon, växla igenom alla växlar, för att säkerställa att transmissionsolja är varm. För att korrekt kontrollera transmissionsolja vätskan måste vara varm.
2

Stäng av Honda Rincon 680 motor. Hitta det lilla locket på den sida av transmissionen som läser "Transmission Fluid." Vrid locket.
3

Torka transmissionsolja utanför den lilla mätstickan som är ansluten till lock, med användning av en trasa. Ersätt oljestickan i överföringen, säkra locket ordentligt för att säkerställa det är helt sittande.
4

Avlägsna mätstickan från transmissionen. Titta på oljestickan. Om transmissionen vätskenivån är vid "FULL"-rad, är transmissionsolja fina och ingen vätska behövs. Om vätskenivån ligger under linjen "FULL" eller på "ADD" linje, än tillsätt lämplig mängd vätska för att nå "FULL" linjen.
5

Byt lilla mössa när du är klar kontrollerar transmissionsolja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117597.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.