Hur man bygger en Camper Floor

Den ursprungliga tätningar och fabriken fogmassor används på campare kan försämras, särskilt i campare hålls där hög luftfuktighet, salthalt eller temperatur regelbundet upplevt. Vatten inträde eller exponeringen våningar för höga nivåer av fukt för över-längre perioder kommer att orsaka röta, även om detta inte typiskt orsaken till "mjuka" golv. Spånskivor som används som en kompromiss mellan styvhet och tung vikt reagerar dåligt för fukt och kommer att separera eller splittras efter endast korta perioder av exponering. Spånskivor sväller helt enkelt på grund av fuktiga miljöer och limmade beläggningar golv fälla fukt på plats, accelererande skador. Prompt reparation är nödvändig för att hålla problemet förvärras. Saker du behöver
Scraper
Wide brytjärnet
Permanent märkpenna
Stud locator
Electric drill
tigersåg, cirkelsåg eller sticksåg
Måttband
Försänkare bitars
Lim sköljmedel
Marine plywood
Sheet isolering
Deck skruvar
Lim aktivator
Golvbeläggning
Lim
Carpet tröskel bar
Visa mer Instruktioner
1

Kontrollera husbil för att bestämma placeringen av alla skadade golvytor. I mitten av stora öppna områden är notoriskt känsliga, så är området innanför posten dörren, golven under kök och badrum och de under varmvattenberedaren och vattentank.
2

Riv upp linoleum folie eller gamla golvplattor. Använd en egenutvecklad lim mjukmedel och en skrapa för att ta bort eventuella lim kvar runt kanterna, där fast golv ska behållas. Ta bort mattan genom att lyfta ett hörn, då sätter ett stort spett, arbetar den fram och tillbaka för att frigöra det önskade området. Rulla mattan tillbaka för att avslöja det skadade området.
3

Använd din permanent märkpenna för att beteckna varje område av skador. Inspektera områden och ta bort alla metall fästen,. Om de ignoreras, kommer dessa att skada din skärverktyg
4

Använd en locator hushåll stud att hitta under golvet support virke som fäste de angivna områdena, och markera sin inre kanterna med en permanent tuschpenna. Markera de yttre kanterna av de uppbärande timmer, sedan rita en tredje linje mitt emellan de två. Detta kommer att vara den linje du såg tillsammans.
5

Borra ett hål genom golvet på en plats där det inte finns något stöd för timmer. Mäta den ungefärliga tjockleken på golvet, och ange din såg till det djupet. Detta kommer att lämna stöd timmer orörd och undanröja risken för skador under golvet inredning, såsom rör och kanalsystemet.
6

Klipp ut det skadade området. För att underlätta en korrekt och snygg ersättare, är det absolut nödvändigt att nedskärningarna vara raka och hörnen fyrkantiga.
7

Kontrollera din mätning av golvet panelens tjocklek. Det är absolut nödvändigt att ersätta folien vara exakt samma tjocklek, för att undvika ett dopp eller ökning mellan det gamla golvet och den nya.
8

Återanslut husbil till stadens vatten, när det ruttnade golvet har varit bort, då inspektera alla rörledningar och apparater nära projektområdet. Om inga läckor finns, var de skador som orsakas av en läcka från utsidan. Om läckage upptäcks, åtgärda dem innan du fortsätter med golv projekt.
9

Mät dimensionerna på hålet och överföra dem till den nya panelen med din permanent märkpenna. Klipp ut den nya panelen. Använd marin-plywood för att göra det nya golvet.
10

Byt under golvet isolering, om tomrummet mellan det yttre skalet på din husbil golv och det skadade området fylldes. Använd plåt isolering tillgängliga från alla hem förbättring lager.
11

Släpp den nya panelen i hålet, så att den sitter snyggt runt på läpparna av den halva exponerade support timmer.

12

Installera behandlade däck skruvar var sex inches runt alla fyra sidor, lokalisering dem så att de drivs in stödet timmer över halva bredden av den exponerade läppen. Försänk varje skruvhål för att undvika upphöjda områden avbryter nivån på ditt nya golv.
13

Använd en roller för att sprida lim-aktiverande lösning över området, och låt det torka. Limma undersidan av ditt nya golv, och lägg det --- är extremt noga med att den inledande kontakten sker exakt. Rulla ursprungliga mattan på plats, eller lägga nytt material.
14

Använd en bar matta tröskel att dölja skarven mellan nya och redan existerande golvbeläggningar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118267.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.