Hur man testar en begagnad husvagn Balsam Tak Luft

När du köper en begagnad fritidsfordon (RV), är en vanlig uppgift att säkerställa att alla komponenter i fordonet är i funktionsdugligt skick. En av de viktigaste bitarna för att kolla på är luftkonditionering. Du har oftast en vanlig bil luftkonditionering enhet på instrumentbrädan i bilen, men det viktigaste luftkonditionering i RV kommer att bli en av det inre taket. Denna luftkonditionering håller hela insidan av RV vid en gästfri temperatur, så se till att du testa det innan du köper en begagnad husbil. Saker du behöver
termometer
Visa fler instruktioner
1

be tidigare ägarna av RV om de har haft några problem med taket luftkonditionering. Fråga dem om det klipper ut ibland och om de servade den nyligen. Kontrollera enheten själv, heltäckande, för att vara säker på att det fungerar.
2

Boost upp dig själv så att du noga kan undersöka ytan på enheten som luftkonditionering. Vänd enheten luftkonditioneringen till en temperatur du hittar bekväma och passa på att leta efter sprickor och skrubbsår. Om enheten som luftkonditionering har sprickor, kan det inte vara säkert att använda.
3

Öppna ventilen för luftkonditionering enheten om du tycker att det är stängt. Om du lämnar ventilen stängd medan du testa enheten luftkonditionering, kan det verka som att enheten inte fungerar.
4

Slå på RV om motorn ska köras för att starta den enhet luftkonditionering. Vissa RVS har en separat generator som driver taket Klimatanläggning, dock, så be den tidigare ägaren att visa dig generatorn. Starta generatorn om det är nödvändigt för att driva upp enheten som luftkonditionering.
5

Placera en termometer på en upphöjd yta i RV (t.ex. en bänkskiva eller på soffan). Denna termometer kan ge dig en korrekt avläsning av interiören RV temperaturen om mätaren på luftkonditionering enheten är defekt.
6

Notera temperaturen inuti RV när du slår på luftkonditioneringen. Jämför denna temperatur med temperaturen när du kör enhet luftkonditionering för en stund.
7

Lämna din termometer på en räknare i RV inte omedelbart gränsar till den luftkonditionering, och avsluta RV för 1/2 timme med luftkonditionering kör (vänta längre om det är en särskilt varm dag, eftersom det kan ta längre tid att kyla ner). När du kommer tillbaka, jämföra din termometer till den temperatur du ställa in enheten luftkonditionering för. Det kan vara några grader "skillnaden mellan den temperatur du vill ha och den du har, men det bör gälla dig bara om det finns en stor lucka i temperaturen (detta betyder luftkonditionering enheten inte fungerar med full kapacitet).
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117747.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.