Vad är en Förbrukarbatteri ?

Djupurladdningsbatterier är en typ av blybatteri , liknande de som används i bilar . De är utformade emellertid att ge en mer konstant laddning att de regelbundna bilbatterier. Dessa batterier används ofta med husbilar , båtar , golfbilar och andra fritidsfordon . Identifiering

Djupurladdningsbatterier har tjockare plattor i massivt bly jämfört med dem i deras " startbatteri " motsvarigheter , som använder ett lead " svamp . "
Betydelsen < br >

djupurladdningsbatteri kan normalt ut med upp till 80 procent av sin kapacitet och sedan laddas utan att tömma sin makt över tiden .
Funktion

Djupurladdningsbatterier används för vagnar power golf , mindre fordon marina och andra som drivs enbart på batteri . De kör också de många hushållsapparater som finns i husvagnar .
Fördelar

djupurladdningsbatteri kan användas för ett startbatteri i en bil . Det kan fungera ännu bättre som en normal batteri för fordon med flera elektroniska enheter .
Missuppfattningar

Marine batterier ofta kallas djupcyklingsbatterier , men endast ett fåtal är verkligen djup cykel . De flesta är en hybrid version , med en grövre , tyngre bly svamp än startbatterier .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117456.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.