Hur vill kolla en Yamaha ATV VIN-nummer för att se om den blir stulen

All-terrain fordon har en unik identifierare som kallas en chassinumret på ramen. Fordon som tillverkats efter 1980 har ett 17-siffrigt VIN. Siffrorna på VIN representerar ursprungslandet, tillverkare, uppgifter om stil, tillverkningsnummer och en kontrollsiffra för att förhindra bedrägerier identifiering av fordon. Fordon gjorda före 1981 kommer att ha en VIN på 11 till 17 siffror. Den VIN kan användas för att spåra historien om ATV om det har registrerats med ett tillstånd Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Specifik VIN av ATV
Internet
Kreditkort för avgift
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om ditt tillstånd kräver ATV som skall registreras vid Department of Motor Vehicles. Vissa, såsom Alabama, inte kräver registrering av ATV, men andra, såsom Arizona, gör. Om ditt tillstånd inte kräver registrering, eller om ATV kommer från en annan stat som inte registrerar ATV får ATV inte dyker upp i VIN historia sökningar.
2

Skriv ner din ATV visst VIN-nummer . Det är viktigt att VIN är specifik för den exakta ATV, eftersom var och en är olika.
3

Logga in på nätet VIN historia pjäs på National Motor Vehicle Titel Information System. Detta är den enda källan för officiellt godkända VIN pjäser i USA. Andra VIN pjäser marknadsföra sina tjänster, men för att vara säker, gå igenom NMVTIS. Som i oktober 2010, var godkända företag Auto Data Direct Inc., Carco Group Inc. och Mobiletrac.
4

Välj en webbplats från listan över godkända VIN historia pjäser. Kontrollera om webbplatsen erbjuder fritidsfordon VIN checkar eller bara kontroller bil. Till exempel, Mobiletrac vid instavin.com webbplats erbjuder fritidsfordon VIN kontroller.
5

Välj typ av rapport som omfattar ägaren historia från webbplatsen. Till exempel kan Instavin av Mobiletrac, ger dig en olycka rapport som innehåller ATV avkodade detaljerna, olycka historia, skräp /bärgning eller totalt register förlust, och den genomsnittliga lokala detaljhandeln pris, men det kommer inte att ge dig ägaruppgift. En fullständig bil historia rapport kommer att ge dig alla dessa uppgifter tillsammans med titelinformation, en ordlista med titel och varumärke information indikatorer problem, vägmätare information och ägarinformation.
6

Betala avgiften begärt. Denna avgift täcker endast de löpande kostnaderna för sökandet, och operatörerna inte göra en vinst från varje VIN historia begäran. Men operatörerna finansieras av den federala regeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117757.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.