Hur man uppgraderar en RV 35000 BTU till en 42000 BTU Furnace

fritidsfordon, eller husvagnar, använder vanligen propan-drivna ugnar med ledningssystem som körs på 12-volts el från coachen batteriet. Ugnarna är klassade i termer av maximal värmeproduktion, vilket mäts i British Thermal Units, eller BTU. Både RV och ugnen tillverkningsindustri rekommenderar starkt att befintliga masugnen aldrig uppgraderas, citerar oro över alltför snabb cykling och en minskning i komfort levels.The ombyggnad av en RV ugn från 35.000 BTU till 42.000 BTU kräver stor eftertanke och planering. Saker du behöver
ersätter ugn
Hushållens Toolkit Review VVS toolkit (tillval) katalog Elektrisk toolkit (tillval) katalog Fasteners
gängtätningstejp
Visa mer instruktioner
1

Utför några tester innan du byter ditt 35,000 BTU ugnen på grund av dåliga resultat. Kontrollera att propan tryck vid ugnen är tillräckligt, är att spänningen vid ugnen tillräcklig, att din plenum kanalisation är fri och retur luften räcker.
2

Se till att ventilationen är tillräcklig för att stödja en större ugn, eftersom begränsat luftflöde gör att ugnen överhettas. Ett minsta antal kvadrat inches anges för varje modell, och kanalisation och grillar till din nuvarande 35.000 BTU-enheten kan vara otillräckliga för att stödja funktionen av en 42.000 BTU uppgradering. Se till att de register som styr ventilen slutar din plenum kanalisation är tillräckliga för att tillåta fri övergång ökas proportionellt genom-flöde av uppvärmd luft.
3

Kontrollera den befintliga kabelhärvan bär alla anslutningar och information som krävs av den uppgraderade enheten. Ledningsnätet består vanligtvis fyra trådar: två färgkodade blå som kör till termostaten och inte polaritetskänslig, en röd tråd som ger 12-volts ström från coachen batteriet, och en vit kabel till jord. Om ersättande enheten kräver andra ledningar betydande ny installation kan krävas. Som ett exempel tändsystem för de flesta nya ugnar lockout om de inte hantera ett segel switch i plenum, om dina befintliga kretsar inte omfatta denna komponent och ledningar, kommer den nya ugnen inte köra
<. br> 4

Se till att de spelrum kvar runt ersättare ugnen kommer att möta eller överträffa de uppdrag som minimum vid ugnen tillverkaren.
5

Säkerställa monteringssystem för den nya ugnen är lämplig för våningen i eldstadsinbyggnaden. Om 42.000 BTU ugnen är tillverkad med skruvhålen runt sin bas, måste golvet vara gjorda av trä. Om den är tillverkad med flänsar som accepterar mutter /bult /bricka församlingar, måste du ha fri tillgång till undersidan av golvet för att borra hålen och dra åt fästena.
6

Säkerställa tillgången kommer att vara fritt till tändningen mekanismerna om ersättande enheten är inte elektronisk tändning, och, om det är, se till att tillgången är fortfarande intakt för visning och service port.
7

Bestäm vilken typ av väggar du har i del av RV där ugnen kommer att installeras. Monteringssatser är tillverkade specifikt för vägg typ, och använda den rätta är avgörande för säkerheten.
8

Läs och förstå alla instruktioner som levereras med den nya ugnen.
9

Montera ersättare ugnen i utrymmet utryms av den tidigare enheten. Fästet måste vara plan och jämn. Vissa ugnar har fyra 1-tums ben med utsvängda fötter som har hål genom sina centra, och en mutter /bult /bricka aggregatet används för att säkra dem på plats. Andra ugnar har läppar sticker ut från botten av deras sidoväggar som har en serie hål, genom vilka skruvar förs och dras åt. Se till att ugnen är fast förankrad på plats, med hjälp av buskar för att minimera vibrationer överförs till enheten från RV när det pågår.
10

Sleeve alla koppar rördelar och rör med gummi för att förhindra att olika metaller från kommer i kontakt, vilket är en orsak till för tidig korrosion. Använd egna klämmor eller plast zip för att garantera att inga rördragningar eller ledningar kan kontakta varma eller rörliga ytor, eller slipa när RV pågår.
11

Använd ordentligt betygsatt tejp gängtätning. Täta avgaskanal till yttervägg använda patentskyddade butyltejp, inte silikon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117384.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.