Hur Prime en Onan Generator

Den Onan HDKAL är en 7,5 kilowatt kommersiell generator tillverkad av Cummins Diesel. Den drivs av en fyrtaktsmotor, och 3-cylindrig Kubota D1105 motor levererar 62,5 ampere 120V eller 240V växelström. Den elektroniska bränsleinsprutningssystem i HDKAL är en Bosch K mini. Bränslesystemet består av en lågtryckssida drivs av bränsle hissen pump och en högtryckssida drivs av insprutningspump. Onan rekommenderar ett förfarande för att prima lågtryckssidan för ett antal felsökning scenarier såsom motor misslyckas att starta, eller efter att bränsletanken körts tom eller motorn har förvarats. Onan rekommenderar att endast kvalificerade diesel mekanik prime den högtryckssidan. Saker du behöver
36-tums elektriska bygel
Visa fler instruktioner
Primning lågtryckssidan
1

Dra runt motorn för två 15-sekunders perioder, åtskilda av en två minuters vila mellan crankings. Om motorn inte startar, fortsätt att prima lågtryckssidan av bränslesystemet.
2

Ta bort den röda positiva (+) kabeln från terminalen på bränsle hissen pumpen. Bränslet lift pump är placerad på vänster sida av motorblocket, mot botten, bredvid bränslefiltret huset. Anslut en bygel direkt från den positiva (+) Addera 3

terminalen av generatorns 12-volts veva batteri till bränslet matningspumpens pluspol.
4

Låt bränsle hissen pumpen gå i flera minuter för att rensa luften ur bränsleledningarna, bränslefilter och injektion pump.
5

Avlägsna bygel från bränslet matningspumpens terminalen och byt ut den röda strömkabeln. Ta den andra änden av bygeln från 12-volts cranking batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118654.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.