Travel Trailer Köpguide

En resa släpvagn är ett fritidsfordon som kan dras på en dragkrok eller bakom ett vägfordon med en vändskiva. En vändskiva är en stor skiva som lagrats i den bakre delen av dragfordonet. Enligt JR Consumer Resources, är bogsering trailern helt beroende på styrkan och stabiliteten i det femte hjulet. Resor släp kostar vanligtvis mycket mindre än klass A och klass C släpvagnar som är motorfordon. När du köper resor släpvagnar, tillbringa tid forska olika typer av släpvagnar, överväga din användning och jämföra kostnaderna. Trailer Design

resor släpvagnar varierar i storlek och utformning. Små grundmodeller liknar tält på hjul medan större modeller kan omfatta flera möblerade rum som liknar husbilar. Resor trailers har ingen motor och kan lätt unhitched när du når din destination. De fyra primära typer inkluderar trailer tränare, nedvikta trailers, släpvagnar teleskopiska och släpvagnar camping. Trailer tränare är typiskt 30 - till 40-meter lång och kan enkelt lastas och lossas för familjen resor. Fold-down trailers är som hjul tält. De är bärbara och enkla att bogsera. Teleskopiska vagnar är stel och har tyngden och kapacitet i klass A eller klass C fordon resor. Camper Trailers är vanliga och är populära på grund av deras förmåga att resa off road.
Användning

En resa släpvagn bör lätt ta dig dit du vill åka. Weekend resenärer har olika behov än heltid resenärer. Ju mer du planerar att använda din släpvagn, desto mer hållbart det borde vara. Om du planerar att resa främst på sommaren, anser en markis eller luftkonditionering. Om du planerar att resa på vintern, behöver du värmeutrustning. Den plats där du planerar att gå kommer också att avgöra vilken typ av släpvagn som behövs. Mindre släp är bättre för resor till små områden såsom campingplatser. Större vagnar är bättre om du vill ha mer lyxiga bekvämligheter.
Köpa begagnade

nytt typiskt föredras vid inköp av fordon, köpa en begagnad resor släpvagn normalt kommer kostar mycket mindre än en ny och kommer i allmänhet erbjuda mer ytor till ett lägre pris. Alltid noggrant inspektera begagnade trailers för att garantera trafiksäkerheten. Kryp under trailern att inspektera ramen. Ramen ska vara i gott skick och fri från sprickor, trasiga svetsar och stötskador. Om däck och axlar är mer än fem år gamla, räkna med att köpa nya för att förhindra explosioner och andra trafikanter misslyckanden hantering. Också vara säker på att inspektera hjullager och bromssystemen. Gå igenom trailern och leta efter tak läcker, svaga fläckar på golvet och fungerande dörrar posten. Även inspektera trailerns ytterväggar och fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117536.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.