Specifikationerna för en 2003 SUNLITE 727 Bumper Pull Horse Trailer

Sundowner, tillverkaren av Sunlite 727 Bumper Pull hästtransport, är välkänd inom branschen för sin top-of-the-line produkter, och Sunlite 727 är en av sina mindre släp, som erbjuder två-och tre-häst storlekar. Storlek

Sunlite 727 finns i två olika storlekar: 14 fot '6 inches och 18 fot, som rymmer två eller tre hästar respektive. I båda storlekarna är trailern 6 feet '9 inches bred och 7 meter hög. Parkett är 42 inches och please förråd har en 37-tums kort vägg och en 85-tums lång mur. Addera Standard Funktioner

Med en 2 5/16 tums skumt och torsionsaxlar rida med elektriska bromsar, erbjuder Sunlite top-of-the-line säkerhetsfunktioner som även omfattar vind-uttag, ett stycke aluminium golv, en standard reservdäck, och utbrytning säkerhet. Varje stall kommer med två huvud band, vadderad aluminium huvud och avdelare kropp, golvmattor, dörrar huvud med fönster och lättillgängliga kopplingsdosor.
Tack Space
< p> Den sadelkammaren är matta och utrustad med en filt bar och sex hangarer betsel samt en borste bricka, inredning och belysning exteriör och en husbil vent. Det finns ytterligare bakre please utrymme, inklusive ytterligare fyra galgar för betsel och en swing-out justerbar sadel rack.
Ytterligare tillval

Alternativ finns som tillägg till standard Sunlite 727 inkluderar rostfria sidor, en rostfri näsa wrap på släpet utsidan, extra längd till please förråd, ytterligare 6 tum till släpets höjd, grus vakter och ljus kupol. Alternativ för interiören omfattar fodrade och isolerade please väggar förråd och tak, ställningar hö och stegar, målade räcken och bakre stolpar, center åtkomstdörrar, mellanväggar på avdelare och en skärm dörr på sadelkammaren.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117753.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.