2002 Jeep Wrangler specifikation

Jeep Wrangler användes först som ett militärt fordon, eftersom det gav ett pålitligt transportmedel. Med tiden blev Wrangler en vardaglig fordon för både daglig pendling och off-road roligt. Den 2002 Wrangler är en tuff modell som erbjuder både bekvämlighet och tillförlitlighet. Prestanda

2002 Jeep Wrangler drivs av en 2,5-liters, 4-inline front motor som levererar 140 Nm. vridmoment med 5400 RPM. Motorn har också en 98,4-mm hål, 81 mm slaglängd och en 9,1 kompressionsförhållande. I 2002 Wrangler inkluderar en 20-gallon blyfri bränsletank med en multipoint insprutning bränslesystemet. Addera Exterior

2002 Jeep Wrangler har metallic /blank färg och både fram och bakre svarta stötfångare. Det är en mjuk manuell cabriolet tak, variabel intermittent vindrutetorkare, liksom både förare och passagerare svarta backspeglar som är externt justerbara. Den 2002 Wrangler har även halogenstrålkastare och en fast bakrutan.
Funktioner

2002 Jeep Wrangler har vinyl klädsel, en front-sits 12-volts eluttag, askkopp, cigarettändare, partiell konsol med öppen förvaringslåda, mugghållare och fickor dörr. Dessutom finns det en 4.11:1 axel ratio och två bakre skivbromsar, samt två främre ventilerade skivor. Slutligen har 2002 Wrangler strålens främre bakre fjädring och krängningshämmare stelt med spiralfjädrar.
Säkerhet

standard säkerhetsfunktioner för 2002 Jeep inkluderar både förare och passagerare främre krockkuddar med en "stänga av" alternativet. Det finns trepunkts hjuls höjdjusterbara säkerhetsbälten för både förare och passagerare. Denna jeep innehåller också en låsbar handske avdelning. Slutligen, ytterligare säkerhetsfunktioner bestå av fast bågen konvertibla rollover skydd, samt underrede skydd för bränsletanken och överföringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117793.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.