Prodigy Broms Controller Instruktioner

Tekonsha är ett amerikanskt företag som började tillverka tillbehör för husbilar i 1960-talet. Företaget började tillverka elektroniska bromssystem styrsystem för släpvagnar på 1970-talet. The Prodigy broms controller avtäcktes av Tekonsha år 2001 och har teknik rörelsesensor. En elektronisk broms styrenhet är monterad i dragfordonet och automatiskt tillämpar de elektriska släpvagnsbromsar när bromspedalen är nedtryckt. Enheten också känner av storleken av inbromsning och bromstrycket behövs och tillämpar släpvagnsbromsar efter behov. Saker du behöver
Pencil
3/8-tums borr
Borrmaskin
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Montera bromsstyrning inom räckhåll för föraren, vanligtvis på den nedre sidan av instrumentbrädan strax under rattstången, med hjälp av skruvarna och monteringskonsol ingår med styrenheten. Håll fästet till önskat område och markera genom monteringshålen med en blyertspenna. Ställ undan hållaren och borra 3/8-tums hål på blyertsmarkeringarna med en borrmaskin. Håll konsolen på plats över hålen och fäst den genom att köra in skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
2

Placera regulatorn i fästet och dra åt skruvarna för hand. Se till framsidan av regulatorn lutar uppåt på en 10 - till 70-graders vinkel eller det kommer inte att fungera korrekt. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
3

Flytta förarstolen tillbaka för att arbeta rummet och kisar upp under förarsidan av instrumentbrädan för att lokalisera fabriken broms kontakten styrkablar. Anslut den större änden av Prodigy broms kabelnätet i bilens broms controller ledningar kontakten tills den snäpper på plats. Anslut den mindre änden av selen i uttaget på Prodigy bromsen regulatorn tills den sitter ordentligt.
4

Hitch släpvagnen till dragfordonet och plugin i trailerns loss kontakten till uttaget nära dragkrok på dragfordonet. Starta motorn och trycker på den manuella kontrollen på framsidan av bromsstyrningen hela vägen till vänster. Slå av strömmen ratten tills displayen visar "6.0." Släpp den manuella kontrollen.
5

Drive riggen på 25 miles per timme på en lugn gata (inte upptagen) eller tom parkeringsplats och trycker på den manuella kontrollen hela vägen till vänster igen. Slå av strömmen vredet nedåt om släpvagnsbromsar inlåst. Öka strömmen om släpets bromsar inte fungerade tillräckligt. Upprepa denna procedur tills maximal släpfordonets bromssystem har uppnåtts utan hjullåsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117957.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.