Hur du ändrar tändstiftet på Polaris Scrambler 500

The Scrambler 500 är en sport-utility quad som Polaris utformad för högpresterande på stigar och på kursen. Ett märke som har varit i produktion i över ett decennium, har Scrambler 500 förblivit ganska populärt med professionella granskare och entusiaster lika. För ägare som föredrar att ta hand om mindre reparationer utanför butiken, erbjuder Polaris grundläggande instruktioner i sitt Scrambler bruksanvisning, inklusive en neddragning av hur man ändrar quad enskilt tändstift. Saker du behöver
tändstiftsnyckel
tändstift bladmått
BKR6E tändstiftet (0.036 inches)
Visa fler instruktioner
bort tändstiftet
1

Vrid och ta bort tändhatten täcker Scrambler 500 s tändstift som sitter under främre rack i quad s encylindriga.
2

Rotera tändstiftet moturs med en tändstiftsnyckel. Addera 3

Lyft försiktigt tändstiftet ur hålet. Addera Inspektion och installera den nya plug
4

Kontrollera tillstånd av den ursprungliga tändstiftet. En vanlig stickpropp är grå, brun eller ljusbrun. Om originalet är brända, gulaktigt och vitt, eller spruckna, byt ut den mot en ny BKR6E tändstift.
5

Mät gapet tändstiftet, vilket är skillnaden mellan kroken och elektroden slut pluggen. Det bör mäta exakt 0,036 tum.
6

Tryck försiktigt kroken änden av tändstiftet mot ett fast underlag Om tändstiftet gapet är större än 0,036 tum. Stanna när gapet möter rätt mått.
7

in en gnista verktyg stiftgapet i springan och försiktigt förstora gapet om den är för liten. Stanna när gapet mäter 0,036 tum.
8

Montera tändstiftet med tändstiftsnyckel, vrida kontakten medurs in i sitt hål i Scrambler 500 s cylinder. Återgå tändhatten och returnera den främre racket innan du startar motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117416.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.