Hur säkra en motorcykel i en lastbil säng

Motorcyklar av alla former och stilar kan säkert halas i lastbil sängar, förutsatt några försiktighetsåtgärder vidtas vid lastning. Nyckeln till ordentligt fästa en motorcykel i en lastbil säng är att se till att det finns många beröringspunkter med cykel och lastbil själv och att det finns absolut ingen slack kvar i fästremmarna. Varje motorcykel entusiast kan säkert montera en cykel på baksidan av en lastbil säng med lite övning. Saker du behöver
Motorcykel ramp Medium-duty spärrskaft dragande remmar
Träklossar
Visa fler instruktioner
1

Montera motorcykeln rampen på bakluckan av lastbilen och ha en vän hjälpa till att driva cykeln upp i flaket. Du kan också backa lastbilen upp till en liten sluttning och rida ner i sängen. Dra hela vägen framåt i flaket tills framdäcket vidrör framsida truckbed och är centrerad på bredden över ryggen.
2

Vänd cykeln av om och vara säker på att det är i växeln. Sätt parkeringsbromsen på, om den är utrustad med en, och satte cykelställ nere. Placera träklossar under kickstand tills cykeln sitter vertikalt på baksidan av lastbilen.
3

Fäst ena änden av ett spännband till monteringshål på förarsidan av pickup säng och sedan vira den två gånger genom centrum av styret. Fäst den andra änden av remmen på passagerarsidan monteringshål.
4

Tryck in de främre stötdämpare och sedan spärr åt remmen ordentligt. Fäst en rem på förarsidans bakre monteringshål i sängen och sedan köra den över baksidan av motorcykelns sits och bifoga det till det motsatta hörnet. Dra åt spännbandet. Stäng bakluckan och placera rampen på baksidan av sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117537.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.