Så monterar du ett dragkrok på en S10

Du kan använda en S-10 pickup för att dra en släpvagn, men om du vill att bogsera S-10 själv, måste du installera en dragkrok. Denna bar monteras på framsidan av lastbilen och gör att den kan bogseras bakom ett annat fordon utan behov av en släpvagn eller bogsera dolly. Dessa dragkrokar kan också snabbt bort när du inte bogserar lastbilen, så den övergripande utseendet på lastbilen inte lida. Saker du behöver
1/2-tums Ratchet och uttag
Metall borrar
Drill
skruvnyckel som
Fishwire
Dragkrok kit
Visa fler instruktioner
1

krypa under den främre stötfångaren på lastbilen. Unbolt fabriken dragkrokar från ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Installera en bit metall borr i borren och förstora fabriken bogsera hålen hakregel på ramen till cirka 1/2-tums.
2

Montera den nedre stag plattan ingår i satsen, rikta in hålen i stag plattan med bogsera hål krok mount. Skjut en av mottagningskomponentema missöden genom luften dammen och insidan av ramen horn. Skjut monteringsbultarna genom den undre stag plattan, genom hålen i ramen och genom mottagaren missöden. Fäst dem på plats med hjälp av hårdvara som ingår i satsen och en 1/2-tums Ratchet och uttag. Upprepa denna process på andra sidan av lastbilen.
3

Dra tillbaka sidostänkskär hängslen med händerna och säkra sidoplåtarna från satsen till ramen med 1/2- tums Ratchet och uttag och hårdvara som medföljer satsen. Om du har en 1998 eller nyare S-10 pickup, montera en vagnsbulten i plana plattor som medföljer enheten. Använd fishwire att dra bulten och plåt genom framsidan av ramens hornen och genom bulthålen. Sedan bult sidoplåten på plats med hjälp av hårdvara med satsen. Skruva fast sidoplåten till nedre stag med satsen hårdvara.
4

Sätt dragkroken fästen till mottagarna med hjälp av stift och sprintar medföljer satsen. Anslut säkerhet kabeln till mottagaren stag och dragstången med 1/2-tums Ratchet och uttag. Skruva fast dragkrok till dragkroken kit med 1/2-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117630.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.