Hur till Mount Motocross Styre på en YZF600R

Montering höghus motocross styret till sport motorcyklar som Yamaha YZF600R har varit populär sedan början av slutet av 1980 och den "Streetfighter" vurm. Innerstaden motorcykel kurirer skulle ersätta skadade delar med dem som gjorde mest mening i sitt yrke. Långa timmar ridning genom tät trafik och gator stad innebar att höga, platta var mer bekväm att lutande race enheter. Många ryttare väljer nu att passa motocross barer att deras sport maskiner för att efterlikna utseendet på en streetfighter, eller bara för att lindra ömma handleder och hals som kan komma från YZF600R standardvillkor "clip-on" stänger. Saker du behöver
Avbitare
buntband
Riser kit
Allen skiftnycklar
handduk eller trasa
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Använd avbitare för att klippa de buntband som håller broms-och gasreglage kablarna till kroppen och benen gaffel. Dra försiktigt upp lite slack så att du kan montera kontrollerna i sina nya högre positioner. Vara noga med att inte fastna eller dra kablarna, särskilt Bromshydraulik.
2

Ersätt den ursprungliga buntband med nya, som håller kablarna i sina nya positioner. Detta kommer att göra det lättare att förhindra att kablarna från att binda eller fånga när du monterar de högre staplarna.
3

Lossa insexskruvarna som håller clip-on styret till toppen av gaffelbenen. Det YZF600R har ett par korta "clip-on" styret som fäster direkt till toppen på gaffelbenen. Lägg en handduk eller trasa på toppen av din tank, så att du har någonstans att vila bort clip-on som inte kommer att rycka eller vrida kablarna.
4

bort kontrollerna från clip-ons och kassera den centrala ribban. Skjut den cirkulära delen av riser kit över toppen av gaffeln benet, där clip-on avsnitt tidigare hade fästs.
5

skjut bromsen spakarna, gasreglaget och handtag på motocross barer och vila dem på tanken. Dra inte åt bultarna ännu, du kommer förmodligen vill flytta dem när stängerna monteras
6

Placera skruvtving från riser kit ovanpå stamledning.. Placera motocross barerna i klämman och byt ut den övre halvan. Dra åt skruvarna på klämman och den långa bulten som går genom stigaren med momentnyckel. Trycket bör sättas till 8 foot-pounds. Och
7

Fire motorn röra styret från vänster till höger för att se till att kablarna inte fastna. Motorn ska vara igång för att säkerställa att den nya positionen inte drar på gasvajern och störa dess funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111379.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.