Hur du ändrar bakdäck på en Suzuki GS500

Den GS500F är den senaste inkarnationen av Suzuki berömda GS serie motorcyklar. GS erbjuder styling race cykel och är lätt att rida, vilket gör det attraktivt för nya ryttare. Den GS500F är också lättare att underhålla än renrasiga sport modeller, så att dess ägare att göra en majoritet av rutinuppgifter som krävs för att hålla cykeln på topp. Dock är däckbyte ett vanligt missförstånd förfarande för otränade ryttare. Lyckligtvis, med några verktyg, kan nästan vem som helst ta bort och ändra GS500 bakre däcket. Saker du behöver
Tänger
Breaker bar
Hylsnyckel och uttag
Swing arm står
Däck strykjärn
Däck
Tvål och vatten
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort sprinten från bakaxeln med en tång. Använd en breaker bar att lossa bakaxeln mutter, men ta inte bort den ännu.
2

Lyft den bakre änden av motorcykeln från marken med en svängarm monter.

Billiga 3

Lossa kedjespännarna på båda sidor av swing arm med en hylsnyckel och Skjut bakhjulet framåt av motorcykeln för att lossa kedjan. Slip kedjan från det bakre hjulets kedjehjul.
4

Ta bakaxeln muttern och dra ut axeln ur svingen och bakhjulet. Ta del av ordern och platser av distanserna och brickorna på båda sidor av bakhjulet.
5

Rulla hjulet från motorcykeln och ställ den på ett par träklossar med bromsrotorn vänt nedåt. Ta ventilkärnan med en kärna borttagningsverktyg och låta däcket som deflator.
6

Bryt däckets vulst med en pärla brytare och tryck däcket nedåt. Sätt ett par däck strykjärn mellan däcket och fälgen, placera en i ett klockan 11 och den andra klockan 1. Tryck ner på däck järnen att sträcka däcket över kanten. Ta den 1 järn klockan däck och placera den i läge klockan 3. tryck ner ordentligt för att sträcka däcket över fälgen. Upprepa tills den första läppen av däcket har avlägsnats.
7

Tryck återstående läppen av däcket mot fälgkanten. Sätt ett däck järn mellan däcket och fälgen och tryck tills däcket poppar av fälgen.
8

Smörj kanten med tvålvatten och glida kanten av det nya däcket över kanten. Sträck första läpp däcket över fälgen med ett däck järn. Tryck däcket nedåt tills den återstående läppen vidrör fälgen. Dra däcket på fälgen med ett däck järn.
9

Ställ däckets vulst genom pumpning av däcket med en luftkompressor. Två högt pops kommer att indikera att vulsten har stelnat. Låt däcket för att tömma en aning och sätt i ventilen kärna. Reinflate däcket till ett rekommenderat däcktryck och installera hjulet på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106946.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.