Verktyg för en Harley-Davidson Mechanic

Harley-Davidson motorcyklar har varit i produktion sedan 1900-talets början. Genom decennierna har Harley-Davidson blivit ett välkänt varumärke --- särskilt bland motorcykelentusiaster. Förutom att företaget självt är många butiker över hela landet tillägnad sälja specialiserade Harley-Davidson memorabilia, redskap, tillbehör och verktyg. Även en hel del verktyg finns på marknaden, flera verktygssatser erbjuda mekanik en kombination av verktyg för att välja från. All-in-One falsningsverktyg

All-in-One falsningsverktyg, producerad av Harley-Davidson, har verktyg som hjälper mekaniker göra grundläggande tjänster reparationer och justeringar när du är borta från butiken, till exempel på en road trip. Verktygen vika undan i ett kit som har ett bärhandtag för bärbarhet. Ingår i satsen är stjärna bitar, sexkantsbits, skruvmejselskär och en specialiserad skruvmejsel och skiftnycklar. Paketet är också utrustad med Harley-Davidson-logotypen. Allt-i-ett hopfällbart verktyg fungerar på de flesta Harley-Davidson modeller tillverkade 2002 eller senare. Det kostar $ 39,95 i december 2010.
Harley Davidson Daytona Sensors Diagnostic Scan Tool

Harley Davidson Daytona Sensors Diagnostic Scan Tool hjälper dig upptäcka mekaniska problem snabbt i en Harley -Davidson motorcykel. Sensorn-baserad verktygslåda hjälper mekanik diagnostisera motorproblem som kan påverka motorns styrning, instrument, turn-signal och moduler säkerhet, och sedan hjälper felsöka och åtgärda problemet. Du måste ansluta verktyget till en dator med en processor på minst 300 megahertz, Microsoft Windows 98 eller senare, och en CD-ROM-enhet. Verktyget kostar $ 199 i december 2010.
Screamin 'Eagle Nut Grabber Upplysta Pick-Up Tool Kit

mekanik kan ofta tappa eller förlora små tillbehör såsom som skruvar och muttrar. Den Screamin 'Eagle Nut Grabber Tänt Pick-Up Tool Kit kan göra en mekaniker jobb lättare genom att erbjuda pick-up verktyg som lyser i svagt upplysta områden. Verktyget Kitet innehåller ett upplyst klo verktyg som har en 22-tums nå arm och gripklor för att plocka upp små delar som väger upp till 5 kg. Dessutom ingår i satsen är en magnetisk ficklampa som har en 20-tums teleskoparm som kan greppa föremål som väger upp till 3 kg. Varje verktyg innehåller extra belysning för att hitta objekt. Den Screamin 'Eagle Nut Grabber Tänt Pick-Up Tool Kit, producerad av Harley-Davidson, kostar $ 39,95 i december 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109792.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.