Hur man tar bort avgaserna Bafflar på en Harley-Davidson

För många ryttare, är en starkare Harley-Davidson en säkrare Harley-Davidson eftersom de flesta olyckor inträffar när förare är omedvetna om motorcykelns närvaro. Och vissa ryttare bara vanlig som den högt. Borttagning av avgaser skärmarna kan göras i tre enkla steg. Det finns dock nackdelar med att ta bort dem. Med tiden kommer de förändringar av hur avgaserna rör sig genom röret resultera i att vissa effektförluster. För vissa kan detta inte vara märkbar eller marginell fråga, utan att ryttaren som söker optimal prestanda ur sin ritt, gör en steg 1 modifikation kan vara ett bättre alternativ. Saker du behöver
Electric drill
1-tums hål såg
Drill Bit förlängning
Spetstång
Skärolja
Visa fler instruktioner

1

Spray skärolja i den bakre delen av ljuddämparen. Den skärolja kommer att bidra till att metallspån inte kommer att samla i avgassystemet. Det kommer också att bidra till att minska friktionen och förhindra gnistbildning när baffeln borras ut.
2

Borra upp baffeln. Bifoga en hålsåg och utvidgning till en borrmaskin. Borra i den bakre delen av det första avgasröret runt baffeln. Baffeln är den cylindriskt stycke vid centrum av röret. Placera hålet sågbladet runt baffeln och borra ut den. Om rök eller gnistor börjar flyga, åter belägga insidan av avgasröret med olja.
3

nå in i bakre avgassystem med ett par nål-tång och försök att fånga bänd baffeln ur ljuddämparen. Det kommer att ta lite arbete för att få ett fast grepp om det, men när det är utfört, kommer det att komma ut ganska lätt
4

Upprepa proceduren på den andra avgasröret.. När båda bafflarna tas bort inspektera båda rören noga för att se till att inget skräp kvar inuti dem. Du kanske vill ta bort ljuddämparen och använd tryckluft eller någon annan metod för att blåsa ut eventuella metallspån trots skäroljans bör tillräckligt hindra skräp från att flyga runt under styckningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107652.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.