Bra starter Motorcyklar för en kvinna

Under de senaste åren har kvinnor kastade bort den föråldrade tanken att motorcyklar är absolut en mans transportmedel. Fler och fler kvinnor tar till gatorna med sina egna motorcyklar. Att välja en bra motorcykel är ett viktigt steg i inlärningsprocessen, eftersom rätt cykel kommer att hjälpa en kvinna att bygga förtroende för hennes motorcykel-ridning färdigheter. Identifiera dina behov

Som en ny motorcyklist, kan du tänka på långa turer längs den öppna vägen. Men att få till den grad att du tryggt kan rida ner din stadsdel vägen är viktigare än längdåkning resor. Hålla dina långsiktiga mål i åtanke kan hjälpa dig att välja rätt maskin. Bestämma vilken typ av motorcykel du föredrar kommer du att kunna välja från ett utbud av maskiner. En idealisk starter cykel ska ha en cylindervolym - ett relativt mått på motorns prestanda potential - mellan 250-650 cc. Mindre motorcyklar blir lättare att rida och fungera som en nybörjare, men deras effekt kan kvävas som färdigheter ökar. Större motorcyklar kan vara lite mer imponerande i början, både i uteffekt och ren vikt, men kommer att vara tillräckligt för att hålla dig underhållen i många år.
Sparsamma Motorcyklar

sparsamma motorcyklar har den klara fördelen av att vara lätt och lätt att rida, och de erbjuder exceptionell bränsleekonomi. Å andra sidan, de flesta ryttare uppgradera till större maskiner så fort de känner sig säkra att göra så, eftersom de mindre motorerna producerar mindre ström än sina större motparter. Även utbudet av tillgängliga maskiner är inte så bred, det finns flera alternativ som faller in i kryssare, standard, sport och Enduro kategorier. Den Kawasaki Eliminator 125, Yamaha V Star 250, Suzuki GZ250 och Honda Rebel 250 är utmärkta mini-cruisers, medan Kawasaki Ninja 250 och Honda CBR250RR har hyllats som nästan perfekta nybörjare sport cyklar. Suzukis TU250 är ett mångsidigt alternativ som exemplifierar gör-det-alla standard-stil motorcykel. Kawasakis KLX 250 och Yamaha WR250 är stora förrätter för att rida på och av vägen.
Middleweight Motorcyklar

Även fysiskt större och mer kraftfull än sin lätta motsvarigheter, kräver en brantare inlärningskurva, kommer en mellanvikt motorcykel inte kvävas så lätt. Flera modeller sticker ut i den här skaran, börjar med Ninja 500 och 650, båda något mindre aggressiva varianter av Kawasakis populära cyklar Ninja sport som dubbelt så kapabla pendlare. Den Suzuki GS500 och 650 är användarvänliga, mångsidiga sportiga motorcyklar. Kawasaki och Yamaha har också kryssare inom 600 cc intervall, Vulcan 500 och V Star 600, respektive.
Heavyweight Motorcyklar

tungvikt kategori mestadels upptas av cruiser -stil motorcyklar, som normalt har en cylindervolym mellan 750-900 cc. Dessa modeller är oftast tyngre och kräver lite mer ansträngning att rida, men inte till den grad att vara alltför svårt för en ny ryttare att hantera. Många av dessa maskiner har lägre sitthöjder som kan vara mer bekvämt för en kvinnas mindre ram. Prime exempel Harley-Davidsons 883 cc Sportster, Hondas Shadow RS, Kawasakis Vulcan 800 och Suzuki s C-50 Boulevard cruiser.
Ride Inom dina gränser

listade motorcyklar i de tidigare avsnitten är inte slutet-alla, vara-alla starter motorcyklar. Dock har flera modeller utelämnats på grund av de ytterligare kunskaper som behövs för att rida dem säkert. Framför allt är de otaliga högpresterande sport cyklar, mestadels inom 600 cc sortiment. Medan den mindre motor-förskjutning kan verka som de är lätt kontrolleras, moderna mellanvikt sport cyklar rival eller överträffa prestandanivåer för många äldre och större cyklar sport. Dessa cyklar kräver noggrann kontroll för att köra säkert, vilket gör dem ett mindre-än-optimala valet för en ny ryttare. Större kryssare och motorcyklar touring kan vara besvärligt, speciellt vid lägre hastigheter. Dessa cyklar bör undvikas tills du har bemästrat lågvarviga manövrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111643.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.