Fart fyra alternativ Belly Pan

Triumphs Hastighet Fyra motorcykel släpptes 2002. Den kommer under antingen "Naked" eller "Streetfighter" kategorin av maskin, som har en hög grad exponerad motor och ram med minimal karossen ovanför styret och under motorn. Denna typ av motorcykel är populär bland dem som anpassar sina maskiner, eftersom det ger dem en stor del tom duk som ska börja. De plast karosseridelar är vanligtvis det första som ska ändras, eftersom de ger den största visuella effekter utan att negativt påverka utförandet av cykeln. Officiell Triumph ersätter

En vanlig ersättning belly pan för Speed ​​Four är tillgänglig som en reservdel från Triumph. Det är tänkt att fungera som en vanlig ersättning för en fabriksinstallerad komponent. Detta är det dyraste alternativet, men är den bästa matchen för fabriken enheten. Du kan vara säker på att alla monteringshålen perfekt ska placeras, och plattorna är också färgmatchad med Triumphs fabrik färg. Detta gör att du kan hålla beståndet utseendet på din hastighet Fyra i händelse magen pannan är skadad.
Removal

bort karosseridetaljer är ett populärt alternativ för "Naked "eller" Streetfighter "motorcyklar. Vissa ryttare föredrar den avskalade-back utseendet på en helt avtäckt motorcykel. Den belly pan är en stor visuell komponent, så ta bort det kommer inte att ha någon dramatisk effekt på cykel prestanda. Det huvudsakliga syftet med belly pan är att fånga läckande olja eller lösa bultar bör de faller från motorn.
Glasfiber

Glasfiber är ett vanligt val för eftermarknaden spackling enheter. Det är relativt billigt och lätt att forma till olika former, vilket gör det till ett populärt material för unika anpassade varianter på fabriken stil. Glasfiber karossdelar är oftast billigare än de fabriksinställda alternativ och finns i en bred variation av stilar.
Kolfiber

Kolfiber är ett populärt val för prestanda komponenter. Hundratals strängar av kol tråd vävs in i ett ark och placeras över en gjutform. Det är lätt och styv, och mönstrade utseende är synonymt med high-end racing gear. Former ligger ofta nära fabriken standard, helt enkelt ersätta identiska pannan med en kolfiber motsvarande. De är i allmänhet dyrare än både glasfiber och motsvarigheter fabriken på grund av kostnaden för materialet och komplexiteten i produktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111378.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.