Suzuki Cykling Specifikationer

Suzuki startade tillverkning av motorcyklar 1951 . Under 1950 , 1960 och de flesta av 1970-talet , producerade Suzuki Endast motorcyklar med tvåtaktsmotorer . De första motorcyklar med fyrtaktsmotorer produceras av Suzuki var GS400 och GS750 , introducerades 1976 . Sport Bikes

Suzuki har länge dominerat en stor del av den super sport cykel sektorn . Motorcyklar som Hayabusa och GSXR är utformade som fullfjädrad sport cyklar . Suzuki sport cyklar använder högpresterande komponenter racing motor och full aerodynamiska formplåtar .
Dirt Bikes

Dirt cyklar som tillverkas av Suzuki har haft framgång på motocross och supercross spår , speciellt bränsleinsprutning RM - Z450 . En lista över berömda off - road Suzuki motorcyklar ingår även serier av enduro och dual - sport cyklar såsom DR650 och DR - Z400 .
Cruisers och Touring Bikes
< p > En av de kryssare som tillverkas av Suzuki är Suzuki Boulevard, först introducerades 2006 . Denna motorcykel har en två - cylindrig motor som har cylindrar arrangerade i en V -konfiguration . En annan motorcykel med en V - twin motor Suzuki V - Strom 1000 , en sport touring motorcykel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110221.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.