Hur Vrid KLR 650 Into en Supermoto

Kawasaki KLR 650 motorcykel är lämpad för omvandling till en supermoto. Den fyrtakts encylindrig motor och femväxlad växellåda ger hästkrafter och kombinationer vridmoment som behövs för att förhandla om hopp, stegar och snäva svängar typiska för supermoto kurser. En grundläggande omvandling ingår ändring ut enduro-paketet och uppgradera mono-lager fjädring. Racing däck, vakter radiator och avstämda avgassystem är en fråga om personlig preferens eller kan dikteras av budgetrestriktioner. Slå KLR 650 till en supermoto tar mekanisk expertis. Saker du behöver
Repair stativ eller blockerar Wood | Metric verktyg
KLR supermoto mono-shock
KLR perforerade stål ljuddämparskyddet
KLR supermoto seat-fender spackling
Supermoto registreringsskyltar

Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Support smuts cykel på en reparation stativ eller stabilisera den med trästavar under den nedre ramrören. Koppla batterikablarna och ta ut batteriet ur batterifacket.
2

Avlägsna enduro spackling bränsletanken och de högra och vänstra vakter knä.
3

Lossa och ta bort skruvarna som håller fast ljuddämparen vakt och säte fender spackling till ramen. Ta bort ljuddämparen vakt. Lyft kåpan och koppla bakljus kabeln på bakljus bostäder. Ta bort kåpan.
4

Lossa strålkastaren och vrid signalkontaktdon tråd på huvudsakliga kabelnätet. Lossa och ta bort skruvarna vid strålkastaren-vindrutan spackling. Ta bort kåpan och ljusen.
5

Ta beståndet speglar från styret. Handen vakter vid greppen kan förbli eller uppgraderas.
6

Lossa kedjespännaren på bakaxeln för att slacka kedjan. Lyft av kedjan från bakdrevet. Avlägsna och spara på höger och vänster axel nötter. Ta bakhjulet ur svängarmama.
7

Stötta den yttre änden av svängarmarna med trästavar. Ta bort bultarna på de övre och undre mono-stötmontering på ramen och svingarmen. Spara bultarna. Avlägsna enduro mono-shock.
Konvertering
8

Installera en KLR supermoto mono-chock på swing-arm chock mount och ramfästet med de sparade skruvarna. Ta träbiten stöder på Swing armarna. Montera bakhjulet i svingen armar och delvis åt sparade axelmuttrarna.
9

Anslut kedjan på bakdrevet. Justera spänningen till rätt böjning och dra åt axelmuttrarna ordentligt.
10

Installera en KLR perforerad vakt stål ljuddämparen vid fästen där enduro ljuddämparskyddet avlägsnades. Montera KLR supermoto formplåten säte fender vid ramen med de sparade bultarna.
11

Mount supermoto registreringsskyltar på framsidan av styrningen headsetet ovanför trippelklämma och på vardera sidan av cykeln. Fäst batteriet i batterifacket och anslut kablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111342.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.