Verktyg för att bygga Custom Choppers

När man bygger en egen chopper, använd denna lista av verktyg för att göra jobbet lättare och försäkra din helikopter funktioner som one-of-a-kind look. Anpassa en chopper ofta är dyrt eftersom det finns så många verktyg att köpa, men vissa ställen hyra dem. Kontrollera med byggvaruhus, lokala hyra butiker eller garage specialitet. Oavsett om du hyr eller köper, få de bästa verktygen lönar sig i längden. Tig Svetsare

för fusing bitar av aluminium tillsammans, en Tig svetsare - eller TIG svetsare - är ett specialiserat verktyg behövs. Tig svetsare priserna börjar runt $ 1000, men det är en ovärderlig del av utrustningen. Den Tig kan du skapa massor av olika leder, rumpor och hörn för att göra din egen chopper unik.
Wheel Svarv Stand

Ett hjul truing monter garanterar din hjulet snurrar korrekt . Du monterar däcket i truing stativet och låt den snurra fritt medan du justerar hjulens ekrar. Detta balanserar ditt hjul och ser det visar perfekt. Wheel Svarv står Priserna varierar från $ 99 till nästan 500 kr.
Handle Bar och fundament Plattång

Det kommer att finnas tillfällen då du behöver räta en kurva i din falsningsramen eller i styret, och en plattång verktyg är vad du behöver. Detta verktyg måste kunna tåla en hel del press, så köp det bästa du har råd. Priserna varierar från $ 50 till $ 75. Addera slipning och skärande verktyg

slipning och skärande verktyg för att bygga en egen chopper inkluderar band och bälten, efterbehandling hjul och Kapbitsen, till nämna några. Priserna på dessa varierar från några dollar till $ 100 eller mer. De är utmärkta verktyg för ytbehandling, slipning, polering och göra egna nedskärningar för att uppnå detta egen chopper utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109741.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.