Information om Harley Davidson Pensionering Rides

Många Harley Davidson ägare drömmer om att ta en lång åktur när de går i pension. Vid denna punkt kommer de äntligen har tid att se alla de platser som de har hört talas om, turnerade de öppna vägarna på sina cyklar med en ny känsla av frihet. Med lite forskning, kan denna dröm bli lätt en verklighet. Motorcykel Lagar
hjälm lagar varierar från stat till stat.

Utreda lagar om motorcykeln används i de stater du åker igenom. Lagar om hjälmanvändning, ridning två i bredd, hastighetsbegränsningar och ögonskydd varierar från stat till stat. Beredas i förväg, så det finns inga överraskningar. Addera Map Harley Platser
En Harley Davidson återförsäljare kan komma till nytta på en åktur. p Det är alltid trevligt att veta var det finns en Harley återförsäljare i närheten längs din rutt. Om delar eller service behövs, kommer du att ha en uppfattning om hur lång tid det tar dig att komma dit. Undersök dessa platser förväg för en känsla av trygghet på din resa.
Undersöka Harley Rides
En Harley Davidson vägatlas leder dig till natursköna vägar.

Harley Davidson har presenterat åkattraktioner som kan forskas i ride atlaser. Dessa pre-mappade motorvägen rutter planeras av Harley Davidson och, därför, är perfekt för touring på din cykel. De visar intressanta platser, natursköna vägar och någon långsiktig konstruktion som kan hindra dina framsteg.
Karta Avstånd och körsträcka
rita din rutt innan du är på väg.

Harley Davidson rida manualer hjälper dig att avgöra din rutt lätt innan du går. Du kan rita körsträcka mellan stoppen och pauser, räkna ut där du kommer att behöva stanna för natten och om ett hotell ligger i närheten. Dessa guider visar campingplatser, så om du väljer att campa, kan du ställa in din bokning innan du går. Om du är medlem i AAA, kan du också få restips, kartor och AAA tourbook eller CampBook Guider på ditt lokala bankkontor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110707.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.