Hur polska Sportster aluminiumfälgar

Den Sportster motorcykel är en linje från Harley Davidson. Dessa typer av motorcyklar har varit i produktion sedan slutet av 1950. De är populära bland entusiaster såväl som krigare helgen. Hålla din Sportster polerade är viktigt, speciellt aluminium fälgar. Kanterna på motorcykeln blir smutsiga på grund av bromsning och vägförhållanden. Du kan polera Sportster aluminiumfälgar utan att betala en dyr summa på detaljer. Meguiar Hot Fälgar Chrome Polish och Mothers Chrome Polish är tillgängliga via automatisk beskriver butiker samt byggvaruhus. Saker du behöver
motorcykel eller bil aluminium polska
Microfiber pad
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Damm Sportster aluminiumfälg med handduken att avlägsna överflödig smuts eller skräp. Leta efter några stenar eller skräp fastnat på fälgar som du damm.
2

Häll en liten mängd polish på dynan. Om du använder en kräm, torka ungefär en kvarts storlek beloppet på kudden. Använd tre sprutar av spray på fälgar om tillämpligt.
3

gnugga på utsidan cirkeln först. Torka sedan av polish på resten av fälgen. Använd en cirkulär rörelse för att nå varje del. En liten mängd polish kommer att täcka ett stort område. Lägg mer polish vid behov.
4

Använd microfiber handduk för att polera och glans till aluminiumfälgar. Torka i rader med början från vänster. Detta kommer att ta bort överblivna polish och lämnar dig med en ljus glans.
5

Upprepa steg 3 och 4 om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106299.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.