Hur man bygger en motorcykel Shelter

Motorcyklar, samtidigt ha många fördelar jämfört med bilar, är fortfarande föremål för samma väderpåverkan som alla bil. Om du har en motorcykel, kanske du inte vill ägna utrymme för en fullständig garage. Istället kan du bygga en enkel härbärge dimensionerad för din motorcykel. Detta skydd är grundläggande nog att den kräver inga bygglov eller större utrustning, men kommer att ge skydd mot sol, regn, hagel och snö. Saker du behöver
Spade
8-fot hög, 4-by-4-tums inlägg (4) katalog Betong
Level
Clamps
2-av-6-tums styrelser, 10 fot lång (2) katalog 2-av-6-tums styrelser, 5 fot, 3 tum långa (2) katalog 2-by-4-tums ombord, 5 meter lång
2-by -4-tums galvaniserade reglar galgar (2) och matchande träskruv
3-tums träskruvar
5-av-5-fot skivor av plywood (2)
Visa fler instruktioner

1

Mät en 5-by-10-fotutrymme på marken. Detta kommer att vara storleken på din bostad, som kommer att rymma de flesta motorcyklar.
2

Gräv ett fyrkantigt hål i varje hörn av rummet. Hålen bör vara 1-fot bred och 2-meter djup.
3

Blanda en sats av betong enligt anvisningarna på påsen. Häll 6 inches av denna betong i varje hål och låt det härda för att bilda en bas för tjänsterna att vila på.
4

Lägg ut en 8 meter hög, 4-by-4-tums inlägg i centrum i ett av hålen. Använd ett vattenpass för att se till att den står rakt upp.
5

Blanda en annan sats av betong och häll den i hålet runt stolpen. Använd den nivå att inneha posten rakt upp tills betongen härdar.
6

Upprepa denna process för de övriga tre tjänsterna och se till att de alla står upp rakt när betongen härdar.

7

Använd klämmor för att tillfälligt säkra 10-fots styrelser till sidorna av skyddsrummet. De toppar styrelser bör vara i jämnhöjd med toppar i 8-fot hög, 4-gånger-4 inlägg.
8

Skruva styrelserna vid stolparna med fyra 3-tums träskruvar per post , placerad i en fyrkant. Om så önskas, kan du borra hål först för att minska risken för att träet spricker. Du kan skruva dem för hand, men om din borrmaskin har en skruvmejsel kvarstad, skulle det göra jobbet mycket snabbare.
9

Använd klämmorna för att fästa det 5 fot, 3-tums skivor till fronten och baksidan av skydd. Skruva dem på plats med träskruv i samma rutmönster, men något lägre så att de inte slår skruvarna redan i inlägget.
10

Skruva en galvaniserad balksko hunnit halvvägs av varje side board på insidan av skyddsrummet, med de öppna ändarna uppåt. Hangaren kommer att ha hål i det att skruva igenom. Använd nivå för att se till att både de galgar är nivå, annars nästa steg kommer att bli mycket svårt.
11

Skjut 5-fot ombord i de reglar galgar för att skapa en tvärbalk i centrum av skyddsrummet.
12

Skruv två 5-genom-5-meters bitar av plywood till toppen av skydd för att bilda taket. De kommer att träffas på tvärbalk i centrum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109993.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.