Kawasaki Ninja 250R startproblem

Kawasaki började tillverka Ninja 250R sport motorcykel 1986. Trots små skillnader mellan varje års modell, felsökningstips vara konsekvent för alla Ninja 250Rs. Bränsle

Otillräckliga bränsle nivåer kan orsaka startproblem. Kontrollera Ninja 250R: s gas-mätare och tanka med färsk, blyfri bensin om tanken är tom. Kawasaki rekommenderar gas med en antiknock index rating på 87 eller högre.
Säkring

En säkring kan också orsaka startproblem med Ninja 250R. Inspektera huvudsäkringen, beläget i säkringsdosan under sadeln. Om anslutningen i centrum har gått sönder, byt ut den mot en säkring med samma amperetal.
Batteri

Ett urladdat batteri är en annan möjlig orsak till Ninja 250R startproblem. Ta bort, rengör och ladda batteriet om detta är fallet. Använd en lösning av en msk. bakpulver blandat med en kopp vatten för att rengöra smuts från batteripolerna och en separat driv anordning för att ladda batteriet. Om batteriet är skadat, ersätta det med ett 12-volts, 8-ampere-timmars batteri.
Tändstift

Felsökning tändstiften för Ninja 250R startproblem . Ta bort de två pluggarna, som ligger i var och en av motorns cylindrar, och byt antingen en om isolatorn spetsen bränns. Den Ninja 250R tar NGK CR8E eller ND U24ESR-N tändstift med ett gap in mellan 0,028 inches och 0,032 tum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110716.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.