Så monterar rören på en motorcykel

En motorcykelns avgasrör är en källa till stolthet för en motorcyklist, varav många njuta av råa ljudet av deras maskinens avgasljud eller ökning i prestanda som en eftermarknad installation kan ge. För det mesta, montering av en ny uppsättning av rör på en motorcykel är en ganska okomplicerad process att man kan göra i en enda eftermiddag. Det kommer dock att kräva en hel del kunskap om din motorcykel avgaser och chassi för att framgångsrikt slutföra projektet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
hylsnyckel
Avgassystem packningar
Avgassystem
Fönsterputs
Rags
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla karossdelar såsom kåpor eller fot styrelser, från motorcykeln för att ge bättre tillgång till avgasrören.
2

Starta vid ljuddämparen. Lossa ljuddämparens avgas klämmor med en hylsnyckel. Ta bort skruven som håller fast ljuddämparens stödrem till motorcykelns ram med en hylsnyckel. Dra ljuddämparen bort av header rören med en sidledes rörelse. Ställ ljuddämparen åt sidan.
3

Skruva loss muttrarna från avgaserna header s rör flänsar på motorns cylindrar med en hylsnyckel. Dra header rören ut ur motorn. Dra header rören bort från motorcykeln. Dra avgas packningarna ur cylinderns avgasportar.
4

Sätt i en ny uppsättning av avgassystem packningar i cylindern. Slip det nya sidhuvudet rörflänsarna in i cylinderns avgasportar. Dra åt Avgasflänsar "muttrar löst med en hylsnyckel.
5

Slip den nya ljuddämparen på änden av huvudledningen och dra åt dem löst avgas klämma med en hylsnyckel. Fäst ljuddämparens stödrem till motorcykelns ram. Spänn remmen s monteringsbulten löst med en hylsnyckel.
6

flytta sidhuvudet rör och ljuddämpare tills de jämnt rikta. Dra avgasfläns nötter, avgas klämma och stödrem bult med en hylsnyckel.
7

Rengör avgasrören med fönsterputs och en trasa för att ta bort olja och fingeravtryck. Ominstallera karosskomponenter bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107513.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.