Hur sänka ett FXSTC

Installera en sänkningssats på Harley-Davidson FXSTC Softail Custom motorcykel sänker tyngdpunkten på motorcykeln, vilket gör det lättare att hantera och lättare att montera och demontera. Installera en sänkningssats på en motorcykel också väsentligt minskat sitt vrida avslut. Med en sänkningssats installerat på din FXSTC, se till att ge gott om utrymme i dina svängar för att förhindra att mala fotpinnar på asfalten. Saker du behöver
FXSTC fjädring sänkningssats
Motorcykel lift
träblock
3/8-tums enhet socket som
hydraulisk press
Spetstång
bänk skruvstäd
Skiftnycklar
Skruvmejsel
Gänglåsning förening
Show More Instruktioner
en

Höj FXSTC med en motorcykel hiss tills bakhjulet är ca 3 inches off marken.
2

Placera en träkloss under bakhjulet så att den stöds. Från under motorcykeln, kommer du att se två stora cylindrar som löper parallellt med riktningen av motorcykeln. Dessa är stötdämparna.
3

Unbolt både stötdämpare från ramen av motorcykeln och ta bort dem med en 3/8-tums set drivhylsa.
4

Placera chocker en i taget i en hydraulisk press så att du kan komprimera fjädern inuti. De bör vara i den hydrauliska pressen så att stiftet av chocken är vänd uppåt och den runda öglan är i botten. Detta ger dig tillgång till en låsring på insidan av chocken cylinder som blir synlig när du komprimerar chocken är våren.
5

Ta bort låsringen med en uppsättning av vass tång, då långsamt släppa trycket på chocken.
6

Dra stötdämparen ur fjädercylindern. Inga verktyg behövs för att göra detta. Stötdämparen i ett skruvstycke med rund ögla ringen upptill
7

Place. Vid slutet av chocken där dubben är belägen, kommer du att se en församling som består av en mutter, en metallplatta med fyra hål, en annan mutter och en platt-sidig rund mutter. Säkra chock i städet genom fastspänning av skruvstäd på den nedre muttern. Med detta på plats, använd en skiftnyckel på den översta sexkantmuttern.
8

Skruva stötdämparen från muttern i städet när anordningen lossas. Säkra platt-sidig runda muttern i skruvstäd, sedan lossa muttern med skiftnyckeln. Den gängade skruv och platt-sidig mutter är de delar som kommer att ersättas med sänkningssats.
9

Skruva sänkningssats gängad skruv med platt-sidig mutter i mutter och svart, fyra -hålad platta på samma sätt som beståndet chock stud var monterad. Kör en skruvmejsel genom ett av hålen i plåten för att förhindra den från att vrida, dra sedan åt muttern ordentligt på plats.
10

ihop stötdämparen och fjädern enheten på motsatt sätt som det togs isär, ansöker föreningen gänglåsande till skruvaxeln av chocken när det skruvar i aggregatet du bara sätta ihop.
11

Sätt tillbaka chocker i FXSTC, göra vissa att varje bultar dras åt till ett lika antal varv för att säkerställa att de chocker korrekt justerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111153.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.