Hur Snug upp en lös hjälm

I november 2010 hade 27 stater lagar som kräver att åtminstone vissa förare av motorcyklar hjälm medan på den öppna vägen. Dessa lagar är utformade för att främja säkerheten för ryttare i händelse av en olycka. Det är dock inte bara absolut nödvändigt att en hjälm bäras, men att den passar väl för att maximera effektiviteten i fallet med en olycklig händelse. Att lära sig hur korrekt att säkra remmen håller hjälmen i rätt position vid ridning. Saker du behöver
Hjälm
Visa fler instruktioner
1

Placera hjälmen på huvudet. Håll hjälmen på varje sida, försiktigt växla eller rulla hjälmen ner över toppen av huvudet tills den är helt på.
2

Dra remmen av hjälmen under hakan ordentligt.

3

Skjut remmen genom D-ring spänne. Det kommer att finnas två ringar på en sida av hjälmen som utgör D-ring spänne. Bandet skall dras genom båda.
4

Skjut bandet över första spännet och under det andra spännet. Dra fast tills remmen är fast, men inte begränsande mot hakan.
5

Knäpp remmen på plats. De flesta motorcykelhjälmar har en hake i den sidan av hjälmen där bandet är säkrad. Observera att knäppa inte längre kommer att strama passform, utan endast fast den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108810.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.