Hur får man till batteriet i en 2002 Suzuki Intruder 1400

Den 1360 cc Intruder VS1400 var en av Suzukis största cruiser motorcyklar. Det genererade ett stort efter av lojala ryttare. The Intruder VS1400 var också känd för sin svåra att komma åt batteriet, som är monterad lågt på motorcykeln framför bakhjulet. Detta gjorde batteribyte ganska knepig. Beväpnad med rätt verktyg, kan dock komma åt batteriet vara relativt problemfri. Saker du behöver
Motorcykel stå eller lyfta
Phillips-skruvmejsel skiftnyckel
Socket och uttag
Visa fler instruktioner
1

Lyft bakhjulet på motorcykeln från marken med hjälp av en motorcykel-specifik stativ eller hiss.
2

Leta batterilådan, som är monterad på baksidan av ramen, strax nedanför den bakre svingarmen. Ta bort batteriet skruvarna lock med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort batteriluckan genom att skjuta den till höger sida av motorcykeln.
3

Lossa nedre batterilådan fästbultar, med hjälp av en hylsnyckel. Ta inte bort skruvarna helt. Ta bort de övre fästskruvarna och svänger batterilådan nedåt för att exponera batteriet.
4

Koppla bort batteriet från motorcykeln genom att skruva av trådändar från batteripolerna med en Phillips-skruvmejsel. Koppla bort den negativa (-) terminal först och sedan koppla ur den positiva (+) pol. Dra ut batteriet ur batterilådan.
5

vända processen att installera batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106938.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.