Hur Sänk jag centralstödet på Yamaha 1100 Maxim ?

Att leva med din Yamaha Maxim 1100 kommer så småningom att kräva dig att utföra underhåll av ett eller annat slag . Lyckligtvis har Yamaha bildat ett centrum monter under din Maxims ram för att göra det lättare att utföra de flesta av dessa arbetstillfällen . För en ny Maxim ägare , sänka centrum står sedan lyfta upp motorcykeln på det kan verka mer som en komplicerad dans flytta när du balanserar den tunga maskinen stående på fot fot att sänka stativet . Men med den mittersta stativet är mycket enklare än det verkar när du lär dig att använda hävstång till din fördel . Instruktioner
1

Välj en plan yta och parkera din Maxim på sidostödet .
2

Stå till vänster om ditt Maxim och ta tag i styret . Lyft motorcykeln från sidostödet tills det är helt lodrät .
3

Flytta din högra hand på passagerarens rygg . Placera din högra fot på centralstödet s tang , sticker ut från under vänster avgasrören . Tryck tången nedåt tills centralstödet vidrör marken . Rock motorcykeln lätt från sida till sida för att säkerställa att båda centralstödet fötter vidrör marken .
4

Placera din vikt på mitten monterns tang samtidigt lyfta upp på passagerar ryggstödet och vänster handtag för att lyfta din Maxim på centralstödet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110739.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.