Hur Sänk 2007 Kawasaki Vulcan 500

Kawasakis 2007 Vulcan 500 var utformad som en nybörjar maskin, syftar till att bygga en ny motorcyklist förtroende. Den Vulcan presenterade en låg, 28-tums sitthöjd, vilket gör att föraren att bekvämt placera båda fötterna på marken i vila. Även om detta är tillräckligt för de flesta människor, kan vissa Vulcan ägare vill sänka sin motorcykel ännu längre för att maximera sin komfort. Flera företag erbjuder sänka kit som använder en adapter för att flytta de bakre stötdämparna längre tillbaka, minskar sitthöjden så mycket som 2-1/2 inches. Dessa kit ger en enkel installation och normalt innehålla nödvändiga maskinvara. Saker du behöver
10, 12 och 14 hylsor mm
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Motorcykel jack
Ratcheting spännband
Sänkningssats
Show Mer Instruktioner
1

bort sitsen från Vulcan 500, med hjälp av en 10 mm hylsa fäst en hylsnyckel. Lossa klämmorna som håller både ljuddämpare på avgasrör, med en stjärnskruvmejsel. Skruva loss halsdukar "bultar från motorcykelns ram, med hjälp av en 12 mm hylsa, sedan dra halsdukar från avgasrören.
2

Lossa bakre stötdämpare" övre och nedre bultar, med en 10 mm och en 14 mm hylsa, respektive.
3

Höj din Vulcan från golvet, med hjälp av en motorcykel jack. Placera en spärrkonsol tie-down bandet på båda styret, sedan fästa banden till uttaget för att förhindra att din motorcykel från att välta.
4

Skruva stötdämparna 'nedre bultar med en 14 mm hylsa. Sänk svingarmen och bakhjulet på marken för nu. Skjut metall bussningar ur stötdämpare "nedre fäste ögonen. Sätt i bussningarna medföljer sänkningssats in stötdämparna 'nedre fäste ögonen.
5

Placera sänka satsens adapter fästet på stötdämparna "fästpunkter på toppen av baksvingen. Placera en droppe medelstark gänglåsning lim på de nedre fästbultar "trådar, sedan skruva skruvarna i adaptern fäste och svingarmen med en 4 mm hylsa.
6

Lyft bakhjulet och svingarmen tills stötdämparna kan skruvas på änden av sänkningssats s grindfäste. Skruva den nya lägre Monteringsbult, som följer med kitet, genom stötdämparna och i fästet med en 14 mm hylsa. Dra åt stötdämpare "övre fästskruvarna med en 10 mm hylsa.
7

bort din Vulcan 500 från uttaget. Skjut halsdukar på avgasrören och dra åt halsdukar "bultarna med en 12 mm hylsa. Dra avgas klämmor med en stjärnskruvmejsel. Sätt tillbaka sätet, med hjälp av en 10 mm hylsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110550.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.