Hur vill bifoga en Shoei Chin Attachment till en hjälm

De flesta av Shoei s 2010 och nyare full hjälmar innehåller en avtagbar shin gardin som förhindrar vinden från att glida under hjälmen haka bar, minskar vindbrus och turbulens. Hakan gardin kan tas bort och installeras utan verktyg på några sekunder för att passa förändrade villkor. I vissa fall kan haka gardin installeras i en hjälm från en annan tillverkare, förutsatt att din hjälm haka bar är liknande i storlek och form till det av en Shoei hjälm. Instruktioner
1

Vänd din hjälm och lägger den i knät, mot hakan bar bort från dig.
2

Placera Shoei hakan gardinen över hakan bar, botten uppåt. Justera kanterna på hakan gardin med gapet mellan hjälmen hårt yttre skal och inre skum foder. Hakan gardin måste anpassas till denna lucka för att ge bästa passform. Fortsätt inte om hakan gardinen är för stort eller för litet för att ansluta sig till denna lucka.
3

Tryck på fliken på framsidan av hakan gardinen i springan på framsidan av hakan bar. Dra hakan gardinen mot baksidan av hjälmen för att lätt sträcka ridån s material, tryck på flikarna på vardera sidan av hakan gardinen i hjälmens gapet.
4

Tryck lätt på hakan gardinen till fullo sittplats sina monteringsflikar i hjälmen. Om flikarna inte sittplats, som anges av hakan gardinen lossnar på egen hand, ta bort hakan gardinen och inte använda den med din hjälm.
5

Ta hakan gardin från hjälmen, om behövs, genom att dra i flikarna på vardera sidan av hakan gardinen ut ur gapet mellan hjälmens skal och innerfodret, och sedan dra den främre fliken ut hakan bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111011.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.