Hur man installerar ett Kickstand på en Honda CBR

Oavsett om du returnera en tidigare race cykel till aktiv street tull eller bara göra reparationer efter en nedgång, kommer din Honda CBR behöver en fullt fungerande Kickstället medan den inte rids . Eftersom CBR-serien har utformats för racing, kan den sparka stå lätt avlägsnas genom unbolting det från motorcykelns ram. Endast ett fåtal vanliga handverktyg behövs för att ta bort och montera stativet, men du kommer att behöva en svingarm stativ som bär CBR medan du arbetar. Räkna med det här jobbet för att ta minst 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
Swingarm stativ
4 och 8 mm Allen skiftnycklar
Hylsnyckel
12 mm hylsa
12 mm skiftnyckel
Höghållfast tråd-låsvätska
Pivot bult och mutter
universalfett Tänger Addera Visa fler instruktioner
1

Stöd din CBR i vertikalt läge och stänga av sin kick stå, med en svingarm stå. CBR1000F modeller får använda fabriken utrustade centralstödet.
2

Ta bort den vänstra nedre kåpan panel från din CBR, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Dra bort panelen från ramen.
3

Skruva svängbulten och dess mutter från toppen av den sparka stå, med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 12 mm hylsa och en 12 mm skiftnyckel. Dra spark stå bort från motorcykelns ram. Dra våren bort av spark stativet och stativet s ram-monterade fästet.
4

Ta bort fästet Kickstället från din CBR: s ram, om det behövs. Skruva loss konsol s bultar med en 8 mm insexnyckel och dra fästet från ramen.
5

dit den nya konsolen Kickstället på din CBR: s ram, om den tas bort i föregående steg. Stryk på tätningsmassa på konsolens bultar med en höghållfast gänglåsning lim och skruva skruvarna på plats med en 8 mm insexnyckel.
6

Coat den nya Kickstället öga, cirkulär yta att stativet svänger på med universalfett. Montera sparka stå till sin konsol, med en ny svängbult. Smörj in skruven gängor med en höghållfast gänglåsning lim, sedan skruva skruven genom sparkar stativ fäste med en 12 mm hylsa. Sätt en mutter på änden av svängbulten och dra åt den med en 12 mm nyckel.
7

Fäst fjädern till spärren på Kickstället konsol. Placera sparka stå i sitt helt-nedsänkta läge. Dra den fria änden över spärren på sparka stå med en tång. Höj och sänk sparka stå flera gånger för att se till att den går fritt.
8

Ta svingarmens stativet och sänka din CBR på sin nya Kickstället.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110560.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.