Hur jag täcker en Chopper Seat?

De flesta av de platser som finns för en egen chopper motorcykel är lite mer än en ren metall sätesskål, kräver chopper byggare att pad och täcka sitsen själva. Ett brett utbud av material kan användas för att pad sittunderredet, såsom skum med öppna celler och stötdämpande inlägg gel, men marina-grade vinyl är fortfarande den mest populära val på grund av dess användarvänlighet och låga kostnader. Täckning sitsen med vinyl är ganska enkelt, men räkna med att spendera minst en timme för att täcka sätet ordentligt. Saker du behöver
Borrmaskin
1/8-tums borr
Metal sätesplattan
Seat skum
Kontakta spraylim
Electric vinkelslip
1 yard Marine- grade vinyl
Electric torktumlare
Pin
nitpistol
1/8-tums nitar
Sax
Visa fler instruktioner
1

Drill hål längs sittunderredet omkrets med en borrmaskin och en 1/8 "borr. Space hålen 1 tum från kanten av sätesplattan och minst 1 cm mellanrum.
2

Pad sittunderredet med stoppning av ditt val. Lägg skummet över sätesskålen och skär den att forma med en stor tandad kniv. Forma skummet som behövs med en elektrisk vinkelslip. Ta bort skummet från sittunderredet. Spraya ovanpå sätestråget och botten av skummet med kontaktlim. Låt limmet please upp i minst två minuter. Placera skummet på sätesskålen och tryck ner den ordentligt i 30 sekunder för att ställa limmet. Låt lim härda i minst två timmar.
3

Spray toppen av stolens stoppning med kontaktlim. Låt limmet please upp i minst två minuter. Placera din vinyl ark i en elektrisk torktumlare. Ställ torktumlaren på sin lägsta inställning och låt den gå i minst fem minuter för att värma vinyl.
4

Lay det uppvärmda vinyl över sätet. Dra vinyl tätt runt sätesskålen. Dra en del av vinyl över en av sätets Pans hål. Peta ett litet hål genom vinyl med stiftet. Sätt en 1/8-tums nit genom vinyl och i sätet Pans hålet. Fäst nit och vinyl i sittunderredet med en nit pistol. Dra vinylark tätt mot sätet och upprepa, säkra vinyl med nitar som du arbetar runt sittunderredet.
5

Klipp bort överflödig vinyl från sätesskålen med sax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107437.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.