Hur man tar bort ansiktsskärmen av en Bell Hjälm

The Bell Företaget har tillverkat utrustning motorcykel säkerhet i många år. Bell gör en variation av motorcykelhjälmar för alla typer av racing och street ridning applikationer. En rätt sliten hjälm kan rädda ditt liv i en motorcykelolycka. Se till att du kan se klart genom din hjälm visir. En repig och sliten visir kan hämma din vision. Bell gör sköldar ersättare ansikte, vilket gör det nödvändigt att ta bort den gamla skölden. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Bell Racing insexnyckel sköld
Face (om det behövs) katalog Bromsar brickor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort broms skruvarna som sitter framför vridpunkt ansiktsskärmen på höger och vänster sida. Vrid skruvarna moturs med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

bort bromsen brickor placerade under broms skruvarna och ställ dem åt sidan.
3

Använd en Bell skiftnyckel Racing Hex (tillgänglig från en återförsäljare) för att avlägsna ansiktsskärmen pivot skruvarna genom att vrida dem moturs. Ställ dem åt sidan.
4

Dra visir från hjälmen och ställ den åt sidan.
5

Installera ett nytt visir genom att placera den på plats på hjälmen, passa in lagerhål med monteringshålen i hjälmen. Sätt i pivot skruvarna med en Bell Racing insexnyckel genom att vrida medurs. Dra inte eftersom du kan skada ansiktsskydd.
6

Montera nya bromsbelägg brickor (tillgängliga från en återförsäljare) och lägg in i broms skruvarna med en stjärnskruvmejsel genom att vrida medurs. Dra inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106051.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.