Hur man gör en Kawasaki KT 250 Turn Bättre

Kawasaki KT 250 är en av de första produktionsanläggningarna motorcyklar särskilt utformade med en hög tyngdpunkt och lång hjulbas som behövs för studier ridning. Typiskt för äldre cyklar, behöver KT 250 periodiskt underhåll för att säkerställa en smidig och effektiv styrning i snäva svängar. I de fall det har varit ett tag sedan headsetet var servad, inkluderar nya lager så att motorcykeln slår bättre på ett konsekvent sätt. Jobbet kräver tålamod och mekanisk aptitude. Saker du behöver
metriska verktyg
Shop trasor
Spray smörjmedel
KT 250 headset kullager
lagerfett
träklossar
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
Förberedelser
1

Parkera motorcykeln på centralstödet. Lossa strålkastaren tråden och ta bort strålkastaren. Koppla den nedre änden av den främre bromskabel framifrån skivbromscaliper. Ta bort framhjulet från gafflarna.
2

Koppla frambromsen kabel, kopplingskabel och gasvajern vid styret. Lossa komprimering bultarna vid styret klämman och ta bort den övre delen av klämman. Lyft styret av headsetet.
3

Lossa och ta bort muttrarna på toppen av styrspindeln och båda tornen gaffel. Ta bort brickan och eventuella distanser från toppen av headsetet. Ta bort styret från toppen av headsetet.
4

Lossa komprimering skruvarna på den övre delen av höger och vänster gafflar. Sänk gafflarna ur headsetet. Avlägsna och kassera headsetet lagret vid basen av gaffeln stammen.
5

Bänd den övre styrningen bär ut ur toppen av styrningen headsetet och kasta lagret.
6 < p> Rengör insidan av styrningen headsetet ordentligt med spray renare och lump butik. Addera Montering
7

Smörj den nya övre headset lagret med en generös mängd lagerfett . Placera in lagret i den övre delen av headsetet. Placera en kort längd av plaströr ovanpå lagret och knacka den övre änden av röret med en hammare som sittplats lagret.
8

Smörj den nya lägre headset lagret med en generös mängd lagerfett. Skjut på lagret på gaffeln stammen och tryck ner mot basen av stammen för hand. Seat lagret vid vägskälet stammen med plaströr och hammaren.
9

Montera de främre gafflarna helt i headsetet underifrån och stödja dem på plats med trästavar under den nedre änden av gafflarna . Placera styret på toppen av headsetet. Säkra gafflarna med den ursprungliga sexkantmuttrarna och en momentnyckel. Dra åt höger och vänster komprimering klämmor på gafflarna.
10

Place de sparade distanser och brickan på styrspindeln. Trä den ursprungliga muttern på spindeln och dra åt med momentnyckeln.
11

Montera framhjulet i gafflarna och anslut den nedre änden av den främre bromskabeln till bromsoket. Montera styret på styret med hjälp av sparade klämma och skruvar klämma. Återanslut frambromsen kabel, gasvajer, och kopplingen kabel vid styret. Sätt tillbaka strålkastaren och anslut strålkastaren tråden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111232.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.