Hur man tar bort en Pack Motorcykel Koppling

Motorcyklar använder våta kopplingar som badar i primär kedjekanalen olja. Kopplingen pack består av en serie friktions-och stålplåtar som är engagerade med varandra genom tryck från den kraftfulla låsfjädern. Friktionsplattorna är fastkilad till kopplingen korgen och plåtarna är fastkilad på kraftöverföringsaxeln. Friktionsplattorna kommer att bära ner med användning och måste ersättas för att bibehålla rätt tjocklek clutch pack och förhindra kopplingen slirar under drift. Kopplingspaketet kit finns tillgängliga från tillverkaren och inkluderar friktionsplattorna bara. Saker du behöver
mekaniker verktyg
Catch pan
Skyddsglasögon
Clutch pack kit
Visa fler instruktioner
1

Ta det primära kedjan fallet avtappningsplugg med en insexnyckel. Placera dropplådan att samla tömmer vätskan. Inspektera magnet avtappningsplugg för överdriven metallsalt som kan tyda på ett allvarligt problem i den primära fallet.
2

Avlägsna shifter spaken och den vänstra foten peg med Allen skiftnycklar. Ta bort alla primära bultarna kedjehus med en insexnyckel. Dra den primära locket på motorn.
3

Ta på skyddsglasögon. Ta kopplingsfjädern behålla snap-ring med ett par inre låsringen tång.
4

Dra kopplingen våren och kopplingen änden täcka bort av kopplingspaketet. Skjut kopplingspaketet ur kopplingen fästet. Notera ordningen kopplingsskivorna att underlätta monteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106804.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.