Hur till Mount Fieldsheer Resväskor

Montera din Fieldsheer bagage ordentligt kan göra skillnaden mellan att ha en trygg och säker motorcykel utflykt och orsakar en multi-bilolycka. Bagaget kan du lyxen att resa med viktiga objekt utan tafatthet fyllning dina fickor och motorcykel jacka. Fieldsheer bagage, som kommer med fyra spännen, måste monteras på rätt sätt, det sista du vill är att skynda på motorvägen och har dina personliga tillhörigheter flyga på baksidan av din motorcykel. Instruktioner
1

Ta förutsatt spänne runt metallen bar precis nedanför motorcykelns sits och genom spännet loop. Dra i änden av spännet tät för att säkerställa att bagaget förblir intakt medan ridning. Upprepa samma knut på andra sidan av motorcykeln.
2

Placera Fieldsheer väskan på svansen på motorcykeln. Fickorna i påsen ska hänga vid sidan av motorcykeln.
3

Leta spännet som hänger utanför bagage och anslut den till den knutna spännet som kommer från metall bar . Buckle den andra sidan av bagage, liksom.
4

Ta de två återstående spännen och loop ihop dem. Knuten kommer att likna den knut i steg 1, där du måste knut genom öglan i spännet. Det färdiga bandet kommer krok över svansen av motorcykeln. Dra överskjutande remmar för att dra åt spännena.
5

Bogserbåt på väskan för att se till att allt är säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110749.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.