Installationsinstruktioner för ett CV Boot på en Polaris ATV

drivknutar används på fyra hjul enheter och i ATV med oberoende bakre upphängningar så att strömmen ska levereras till hjulet samtidigt tillåta för styrning och större hjul rörelse. CV stövlar brukar skadas och slits. Bevis av fett på utsidan indikerar en split. Reparation av boot direkt förhindrar att fukt och smuts kommer in i skarven och skada den resulterar i en mycket dyr reparation. Reparera boot direkt är en mycket snabbare och billigare reparationer. Saker du behöver
Handverktyg
Jack och montrar eller ATV lift
Sidavbitare
CV boot kit
Visa fler instruktioner
1

Elevate ATV och fäst det antingen på pallbockar eller ATV hissen var noga med att lämna hjulet du tänker arbeta på hängande fritt. Testa säkerheten av ATV på hissen eller pallbockar innan du fortsätter.
2

bort hjulet fastsatt på axeln du tänker arbeta på. Ta centrum muttern som håller axeln till hubben. Detta är antingen en nypa mutter eller på äldre Polaris modeller muttern hålls på plats medelst en saxsprint. På de flesta Polaris modeller ta bort de övre och undre kulleder från A-arm med anvisningarna i manualen för din specifika modell. Ta änden av axeln från navet försiktigt så att inte skada gängorna.
3

Använd ett spett för att ta bort den inre leden från differentialen. På Polaris modeller axeln hålls i differentialen med en klämma. Ställ axeln på en ren och väl upplyst arbetsyta.
4

Skär metalband som håller den skadade boot på plats på axeln. Skjut boot tillbaka för att avslöja leden. Använda en trasa eller din hand, ta bort fettet runt leden för att avslöja låsringen som håller leden på plats. Ta bort klämman och skjut den gemensamma fria. Skjut den gamla boot från axeln och rengör alla delar.
5

Se till att du har köpt ett kit som innehåller en ny start, klämmor, klipp, och ett paket av fett. Skjut liten del av den nya stöveln på axeln. Installera om leden på axeln med hjälp av en ny låsring. Använda alla av fett i den angivna paketet, fylla bagageutrymmet med fett. Montera den stora änden på den yttre delen av axeln som inrymmer leden. Montera nya klämmor för att fästa skon på plats och torka bort allt överflödigt fett.
6

Skjut axeln tillbaka i differentialen. Använd ett nytt klipp och se till att det klickar och låser fast ordentligt. Placera navet över änden av axeln och montera den yttre muttern löst.
7

Fäst navet på övre och undre A-armar. Dra åt alla bultar med rätt moment specifikationer. Med hjälp av en stans, sätt tillbaka den yttre nypa muttern eller byta ut sprinten med en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111281.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.