Hur Push Starta en motorcykel med svagt batteri

Ett klickande ljud är det sista någon motorcyklist vill höra efter att ha tryckt sin motorcykel startknappen. Detta ljud är ett symptom på en svag eller döende batteri, hindrar motorn från att starta eftersom den inte har befogenhet att snurra den till liv. Att lära sig att skjuta starta motorcykeln, mer känd som bogserar igång, kan hjälpa dig att komma tillbaka på vägen. Öva detta avgörande färdighet på ett säkert, trafik-fria området tills du kan börja din motorcykel enkelt, ifall du befinner dig strandsatta med ett dött batteri. Instruktioner
1

Slå på motorcykelns tändningslås. Ställ kill switch på höger handtag till "Run"-läge. Vrid bränslekranen på bensintanken till "On" läge.
2

Öppna motorcykelns choken och dra in kopplingshandtaget. Byte till andra växeln, behålla greppet om kopplingshandtaget.
3

Roll motorcykeln framåt med kopplingshandtaget dras in Gain så mycket fart som du kan hantera på ett säkert sätt. Hop på motorcykelns fotpinnar och låt motorcykelns momentum bär dig framåt.
4

Släpp kopplingshandtaget smidigt, vilket gör att motorcykelns momentum för att starta motorn. Dra i kopplingshandtaget så snart motorn startar. Applicera en liten mängd gas för att hålla motorn igång.
5

Kom till ett fullständigt stopp och växling till neutralläge. Släpp kopplingshandtaget. Låt din motorcykel för att värma upp helt innan du stänger choke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107108.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.