Hur att rengöra en Garelli Förgasare

En smutsig Garelli motorcykel förgasare kan orsaka stora problem för din motorcykel. Även om det liknar andra förgasare, är Garelli förgasare främst byggd för hastighet, vilket innebär att smuts är snabb att bygga upp på förgasaren. En ansamling av smuts kan orsaka din förgasare att vara mycket högre än vanligt, som om de lämnas utan uppsikt, kan stoppa din Garelli motorcykel från att vrida på. Rengöring en Garelli förgasare är en ganska enkel process som inte bör ta mycket lång tid att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Förgasare rengöringsvätska
Rags tandborste Addera Visa fler instruktioner
1

Skruva ur de tre skruvarna som håller sätet plats. Ta av sadeln och lägg den åt sidan. Du kan nu rengöra förgasaren från både sidan och ovan.
2

Skrubba hela förgasaren med tandborste för att avlägsna smuts och fett som har byggts upp på det. En tandborste är liten nog att få i alla sprickor. Addera 3

Skruva ur de två skruvarna som håller förgasaren skål. Du har nu full tillgång till insidan av förgasaren och kommer att kunna rengöra skålen själv.
4

Applicera lite förgasare renare till en trasa och skrubba hela skålen. Garelli förgasare skålar kan bli väldigt smutsig så det kommer att kräva en hel del fysiskt våld för att få det rent igen. På grund av bristen på sidopaneler skyddar sidorna av förgasaren på en Garelli motorcykel, är smuts snabbt att bygga upp det.
5

Scrub insidan av förgasaren med tandborsten och tillämpa vissa renare om det behövs. När alla delar av det har rengjorts, inklusive fjädrar och skruvar kommer Garelli fungera mycket bättre.
6

Återkoppla skål och sits.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108827.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.