Lägga Hästkrafter till en VTX 1800

Honda VTX 1800 är en snabb cykel, men det skulle kunna använda lite mer hästkrafter. Det finns fyra grundläggande sätt att öka dess prestanda och förbättra din motorcykel upplevelse. Samtidigt lägger hästkrafter till VTX, kan du också öka utsläppen, både buller och miljö. Många stater har lagar om vilka modifieringar street-legal så kontrollera dina lokala regler innan man börjar på detta projekt. Saker du behöver
Intake kit
Avgaskit
Fuel remapping modul
Engine kit
Visa fler instruktioner
1

ändra eller ersätta beståndet insugningssystem. Främst för att kontrollera utsläpp och förbättrad bränsleekonomi, är luftintaget systemet på de flesta motorcyklar begränsas av fabriken. Öppna upp det och låta det andas är en av de snabbaste och billigaste sätten att förbättra hästkrafter. Från att ersätta ditt lager filter med ett högt flöde filter, t.ex. de som gjorts av K & N, eller en fullständig intag, som de från Kuryakan eller Forcewinder finns intag modifieringar för varje smak och budget. Bestäm dina behov, budget och önskade resultatet innan du köper ett system.
2

Byt systemet lager avgaserna. När intaget öppnas upp, kan du vinna bara så mycket hästkrafter utan att låta systemet andas i andra änden också. Det finns en mängd olika avgassystem tillgängliga, från Cobra till Big Shot och allt däremellan. Ju mer du låter intaget andas, desto mer måste du låta avgaserna andas också. Ofta genomsnittliga resultat statistik tillgänglig på nätet för olika system. Eftersom avgaserna stil och bafflar påverkar buller, se till att kolla innan du köper ett system för att se till att ljudnivån inte kommer att överträffa dina lokala buller förordningar.
3

Ändra programmeringen bränsleinsprutning. Det finns många alternativ för detta också och många prisklasser. Men kvalitet och namnet är viktiga i denna kategori. Power Commander och B & B Computer båda betrodda namnen i bränslehantering kontroll för Honda. Dessa system hjälper ditt lager bränsleinsprutningssystem hantera den ökade luftflödet skapas i dina tidigare två ändringar. De flesta har ett program som låter dig ändra bränslesystem "kartor" med din bärbara eller stationära dator, men om du har gått så här långt i processen, är det vettigt att köpa några dyno tid på en lokal hastighet butik och använda riktiga uppgifter, inte hur cykeln låter eller känns, att optimalt kartlägga ditt bränslesystem. Kom ihåg att bränslesystemet kartläggning påverkar dina miljöutsläpp så se ändringar inte bryter lokala förordningar.
4

Uppgradera motorn. Detta är den mest kostsamma och tidskrävande steg i processen, men om intag, avgaser och bränsle bara inte har fört dig ganska så långt du vill gå, motormodifieringar är nästa steg. Gör det själv med big bore kit från tillverkare som Wiseco, som finns i en mängd olika konfigurationer, eller skicka din motor till en motor byggare, såsom Patrick Racing, för modifieringar. Lokala "speed shops" eller verkstäder gör ofta anpassade motormodifieringar också. Hursomhelst, är du säker på att vara nöjd med den maximala hästkrafter och prestanda du kan få från din maskin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108578.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.