Norton Commando specifikation

Norton är en motorcykeltillverkare baserad i Storbritannien. Företaget tillverkar en motorcykel linje som heter Norton Commando 961 motorcyklar inkluderar 961SE, Café Racer och Sport-modellen. De tre motorcyklar har många liknande egenskaper med några små förändringar som skiljer cyklarna. Motor

Norton Commando motorcyklar har en parallell-twin motor med en tre-lager vevaxel, balansaxel och tryckstången ventilpåverkan. Denna motor har två ventiler per cylinder. Den cylinderdiameter mäter 3,46 inches och stroke är 3.11 inches. Motorn har ett system för luftkylning och en vev eldas elektronisk tändning. Förskjutning för denna motor är 961 kubikcentimeter och kompressionsförhållandet är 10,1-till-1. Bränsletanken har en kapacitet på 4,5 liter.
Däck

helt uppblåst, framdäcket av Norton Commando motorcyklar är 4,72 inches bred och 3,3 inches i djupet med en diameter på 17 inches. Den bakre däcket är 7,09 inches bred och 3,9 inches i djupet när den är uppblåst med en diameter av 17 inches. Den främre hjulet har en rörelse av 4,53 inches medan det bakre hjulet har en rörelse av 3,94 inches. Fälgar åtgärd 3.5-av-17 inches för fram-och 5-av-17 inches för baksidan. Den Norton Commando 961 Sports har krom fälgar, har Cafe Racer svarta fälgar och 961SE har BST kolfiber fälgar.
Frame

Alla Norton Commando motorcyklar ha en svängarm gjord med Dubbelsidig stål och en ram av stålrör med en integrerad oljetank. Den rake för dessa motorcyklar är 24,5 grader, är den trail 3.9 inches och hjulbasen är 55.9 inches. För 961SE och idrott modeller, är den främre hjulupphängningen en 1,69-tums Ohlins RWU med kompressionsdämpning och och justerbar förspänning. Norton Commando 961 Cafe Racers använder en 1,69-tums Ohlins USD framvagn som även inkluderar returdämpning. De bakre upphängningar för dessa motorcyklar är ett Öhlins reservoar-stil, dubbla stötdämpare med justerbar kompression, förspänning och markfrigången.
Funktioner

Norton Commando 961SE och 961 Sport funktionen styrning med trippel-Clamp lägre ok och fullt maskinbearbetade ok billet. Norton Commando 961 Cafe Racers har svarteloxerad billet ok för styrning. Den 961SE finns i svart och guld färger medan Café Racer och modeller idrott finns i rött och guld, svart och guld, silver, rött och svart och gult och svart färgscheman. Dessa motorcyklar har en konstant ingrepp, fem-växlad växellåda och en 525 "O"-ring kedja slutväxeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111033.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.