Prestanda Tips för en Yamaha Road Star

Yamaha Road Star är en cruising motorcykel med en luftkyld, V-twin motor. Den har en låg, hardtail-stil ram och keramisk komposit cylinderfoder med borrningen plätering för mer hållbarhet och värmeavledning. Den elektroniska insprutningssystem och elektriskt startsystem är utformade för att säkerställa att motorn startar lätt under nästan alla förhållanden, och de hydrauliska ventillyftare drivs av dubbla kamaxlar för att ge låga underhållskostnader och hög prestanda. Det finns några andra sätt att öka prestandan hos din Yamaha Road Star. Dyno Tuning

Har din Road Star sätta på en dynamometer. Dyno tar mått och gör justeringar en motorcykel tändsystem, bränslesystem och lufttillförseln för att maximera vridmoment och hästkrafter. Det är en detaljerad granskning och kan ta flera timmar för en professionell att slutföra, men det kan ha en stor inverkan på prestanda resultat.
Luftintagssystem

Utrusta din Yamaha Road Star med en högre prestanda luftintag systemet innebär att din motor drar in en högre volym av luft, och kommer sannolikt att bli svalare luft. När det svalare, mer syresatt luft fyller din förbränningskammaren, bränner bränslet mer effektivt, vilket ger dig mer makt. Du kommer att märka bättre gasrespons utöver förbättrad bränsleekonomi.
Korrekt underhåll

Detta verkar vara ett enkelt svar, men det fungerar. Om du vill få ut det mesta av din Road Star, ta hand om det ordentligt. Kontrollera dina däck för att vara säker på att de är ordentligt pumpade eftersom för lågt lufttryck resultera i snabbare förslitning. När du byter olja, se till att du använder en syntetisk eller semi-syntetiska, mc-specifik olja. Se till att din kedja och kablar är ordentligt lubed och justerat för fler hästkrafter och bättre hantering.
Hård körning

Hård körning är den teknik för att köra så snabbt som möjligt, använda varje bit av extra prestanda din cykel har gett dig. Detta är något du vill undvika om du vill ha maximal prestanda från din Yamaha Road Star. Även om det är frestande att se precis vad din motorcykel klarar av, även på en kort resa, riskerar du att använda upp din ökade gas körsträcka och alla andra förmåner du har fått.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109541.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.