Hur Blötlägg en gas petcock i Gasoline to Swell nya O-ringar

Att upprätthålla en motorcykel kan vara full av nyanser som kan komplicera ens den enklaste av uppgifter, till exempel att ersätta en läckande petcock bensintank. Även om man skulle tro att även en helt ny petcock enkelt kan skruvas på plats, några steg behöver vidtas så att dess O-ringar och packningar är upp till uppgiften. De gummi bitarna inom petcock kan passa fint, men kan inte försluta helt som levereras. Blötläggning av O-ringarna i en bensin gör att gummit sväller och bildar en total tätning inuti petcock kropp och förhindra läckage från att visas. Saker du behöver
Plast Gas slang
kan
stjärnskruvmejsel
O-ringar och packningar
förseglad behållare
Bensin
Mässing borste
Tryckluft

Visa fler instruktioner
1

Dra bränsleledningen bort av petcock. Placera en kort längd av plaströr över petcock utlopp och placera den andra änden av slangen i en gas kan. Vrid petcock s ventilen till "On" eller "Prime" läge för att tömma ut gasen i tanken. Unbolt petcock från botten av gastank med en stjärnskruvmejsel. Hoppa över detta steg om petcock inte är ansluten till bensintanken ännu.
2

Skruva ur skruvarna påförande petcock ansikte och plattor tillbaka till petcock kroppen, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Dra bort plattorna och skala packningarna bort av petcock kroppen. Ta bort O-ringen från toppen av petcock. Släng den gamla O-ringen och packningar.
3

Placera den nya O-ringen och packningar i en liten sluten behållare fylld med färsk bensin. Låt gummidelar blöt i bensinen i minst 24 timmar.
4

skrubba bort all smuts och rost från petcock kropp med en mässing borste. Skölj petcock i färsk bensin, sedan rensa sina bränslepassager med tryckluft.
5

Ta bort O-ringar och packningar från gasfyllda behållare. Sätt tillbaka dem på petcock. Bolt ansiktet och bakstycke på plats med en stjärnskruvmejsel.
6

Bolt petcock till botten av gastank med en stjärnskruvmejsel. Återanslut bränsleledningen till petcock utlopp. Fyll på bensintanken med färsk bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110748.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.