Hur man lägger in en Harley Seat på en XJ Motorcykel

Yamahas XJ serie motorcyklar producerades under det tidiga 1980-talet i flera olika organ stilar. Medan majoriteten av XJ-serien var sport-fokuserade maskiner, Maxim 550 och 650 modellerna drog tungt på kryssaren-styling gjorde populär av Harley-Davidson. De Maxims försågs med en stegad ett stycke sits som var stor, men såg rätt på den tiden. Dagens Maxim ägare, dock ofta föredrar något slankare och mer moderna, såsom ett säte från Harley-Davidsons Sportsters. Båda sätena använder en montering flik under näsan på sätet, så att du kan montera stolen på din Maxim med några smärre ändringar. Saker du behöver
Startnyckel
Sportster sits
Kapskiva
Rotary Tool Review Blue Maskeringstejp
Märkpenna
1/4-tums borr
Elektrisk borr
Visa fler instruktioner
1

Lås upp din Maxim förarstol spärren med tändningsnyckeln, lyft sedan upp sätet och stänga av ramen.
2

Ställ sitsen ner bredvid Sportster sätet. Vänd båda stolarna upp och ner och jämföra bredden monteringsflikarna under framför stolarna. Trimma Sportster stolens flik med en cut-off hjul fäst vid en roterande verktyg, om det behövs, för att matcha bredden och längden på Maxim stolens fliken.
3

Placera Sportster sätet på din Maxims ram. Slip stolens fliken i fångsten under din Maxims bensintank. Ta del av hur sätet sitter längs ramens stolskenorna och fender, sedan bort sadeln. Klipp bort eventuella monteringstappar under botten av sätet med din roterande verktyg, om stolen inte vilar mot stolens skenor.
4

Cover bakskärmen med blå Maskeringstejp. Sätt tillbaka Sportster sätet på din Maxim. Markera den punkt att sätets bakre infästning fliken berör toppen av den bakre stänkskärmen med en permanent markör. Ta bort sadeln igen.
5

Borra ett monteringshål genom bakskärmen vid punkten märkt i föregående steg, med hjälp av en 1/4-tums borr och en borrmaskin. Skala bort Maskeringstejp.
6

tillbaka Sportster stolen igen. Sätt en 1/4-tums bult och bricka genom stolens bakre fäste och bakskärmen. Sätt en mutter på bulten gängor under framskärmen och dra åt den med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110750.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.